Ordina eerste SAP Business Communications Management-partner in Nederland

Benoeming versterkt Samen Slimmer Werken-propositie van Ordina

Nieuwegein, 12 april 2011

SAP benoemt Ordina tot de eerste SAP Business Communications Management-partner (BCM) in Nederland. Als SAP BCM-partner adviseert Ordina organisaties over de toepassing van BCM voor organisaties die het nieuwe werken willen implementeren. Ordina ondersteunt klanten met een totaalconcept voor het nieuwe werken onder de noemer ‘Samen Slimmer Werken’. Samen Slimmer Werken is een integrale oplossing voor het nieuwe werken, welke rust op vier pijlers: context, business, functioneel en voorzieningen. Met SAP BCM biedt Ordina haar klanten een effectieve en flexibele voorziening waarmee alle communicatiekanalen tussen medewerkers en klanten worden geïntegreerd in bestaande contactprocessen, ongeacht de locatie waar medewerkers zich bevinden.

Onder de noemer Samen Slimmer Werken biedt Ordina haar klanten een geïntegreerde aanpak voor het nieuwe werken. De implementatie van het nieuwe werken vergt zowel aandacht voor de omgevingsfactoren, strategie, het beïnvloeden van kennis, cultuur en gedrag en de wijziging van structuur en systemen.

SAP BCM zorgt voor volledig locatieonafhankelijke communicatie binnen de organisatie. BCM is een IP-gebaseerd contact center met optimale integratie van e-mail, telefoon, chat en internet. SAP BCM biedt bovendien de mogelijkheid om nieuwe processen in te richten en teams toe te voegen om de juiste kennis bij elkaar te brengen en samenwerking te stimuleren tegen lage kosten.

“De erkenning als de eerste SAP BCM-partner in Nederland is een bevestiging van onze kennis op het gebied van SAP en BCM”, zegt Stepan Breedveld, lid Raad van Bestuur van Ordina. “Bovendien is het voor ons een belangrijke stap in de realisatie van onze propositie rondom Samen Slimmer Werken. Samen Slimmer Werken combineert adviesdiensten op het gebied van organisatiebesturing en verandermanagement met de implementatie van flexibele softwareoplossingen, zoals SAP BCM. We zijn trots dat we onze klanten echt een totaalconcept kunnen bieden, waarmee zij effectief de verandering naar het nieuwe werken kunnen inzetten.”

Over Ordina
Ordina is een specialistische kennisleverancier die met een samenhangend aanbod van Consulting, ICT en Application Outsourcing de basis legt voor verbeteringen bij klanten. Ordina helpt haar klanten bij het realiseren van strategische doelstellingen en het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Onze kennis van de lokale markt en van bedrijfsprocessen in combinatie met het inventief toepassen van ICT ondersteunt klanten bij het versterken van hun concurrentievermogen en slagkracht. Onze professionals werken, in multidisciplinaire teams, in nauwe samenwerking met klanten. We verlenen onze diensten in de Benelux aan organisaties in de financiële markt, overheid, zorg en industrie. Ordina N.V. is opgericht in 1973 en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Midkap index.

Over SAP
SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle grootte bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 109.000 bedrijven software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op http://www.sap.nl.

Voor meer informatie:
Ordina N.V.
Sabine Steen-Lakerveld, PR Manager
Tel: +31(0)30 663 7878
Sabine.Steen-Lakerveld@ordina.nl
www.ordina.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: