SAP benoemt The Next View tot Microsoft-SAP integratiepartner

Sap_logo_nieuw_klein

Krachtenbundeling levert complete werkplekondersteuning voor ultiem gebruiksgemak

’s-Hertogenbosch, 18 april 2011 – The Next View gaat SAP klanten adviseren met betrekking tot Duet Enterprise. Duet Enterprise is ontwikkeld door SAP en Microsoft en biedt standaard integratie tussen beide productportfolio’s. Bedrijfsprocessen kunnen zo toegankelijk gemaakt worden in een  voor de eindgebruiker  vertrouwde omgeving. Na de introductie van Duet in 2007 biedt de recent geïntroduceerde Enterprise versie de vrijheid om, naast de standaard scenario’s, bedrijfsspecifieke scenario’s te realiseren.

The Next View is gespecialiseerd in het adviseren en het realiseren van oplossingen voor bedrijven die meer efficiëntie in bedrijfsprocessen nastreven. Duet Enterprise speelt hierin een belangrijke rol. In het nieuwe partnerschap tussen SAP en The Next View wordt de expertise van beide ondernemingen gebundeld voor de realisatie van kant-en-klare oplossingen voor specifieke bedrijfsscenario’s. Klanten profiteren van een kortere implementatie en hergebruik van reeds ontwikkelde scenario’s.

Pim de Wit, Sr. Manager bij The Next View: “De kracht van SAP ligt traditioneel in de ondersteuning van primaire en secundaire bedrijfsvoering. Microsoft heeft juist de talenten in huis voor het effectief samenwerken in informatie gedreven processen. SAP en Microsoft vormen daarom voor veel organisaties de ideale combinatie. Duet Enterprise biedt de noodzakelijke basis voor interoperabiliteit”.

Marcel Groenenboom, Director Partner Ecosystem & Channels bij SAP Nederland: “SAP Duet Enterprise is primair een technologisch platform. De inhoud die door partners wordt toegevoegd is cruciaal voor de juiste toepassing bij onze klanten. The Next View levert precies die expertise die onze klanten vragen. Ik ben overtuigd dat de combinatie van The Next View en SAP Duet Enterprise de gebruikers de ervaring geeft van alles wat SAP en Microsoft in de afgelopen jaren gezamenlijk voor ogen hebben gehad: ultiem gebruiksgemak”.

Over The Next View
The Next View verbetert de prestaties van klanten door mensen, processen en systemen met elkaar te verbinden en eenvoudig toegankelijk te maken. The Next View realiseert intelligente oplossingen op basis van een integraal concept dat recht doet aan de wensen van gebruikers, de eisen vanuit de business en de technische mogelijkheden. Dit resulteert in een gebruiksvriendelijke werkplek die ingericht is voor optimale prestaties en het creëren van waarde. Meer informatie is beschikbaar op www.thenextview.nl.

Over SAP
SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 109.000 bedrijven software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

*** Noot voor de redactie ***
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws 

Voor meer informatie over dit bericht:

SAP 
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: