WatchGuard en Mitel maken communicatie veiliger

Nieuwe oplossingen bieden hoge graad van security voor unified communications-omgevingen
Den Haag, 3 mei 2011 De traditionele IT-omgeving staat steeds meer in het teken van communicatie. Daarbij speelt unified communications (UC) een steeds grotere rol. Daarom brengt WatchGuard appliances op de markt waarin de oplossingen van de gerenommeerde UC-specialist Mitel zijn verwerkt. Met de nieuwe Extensible Threat Management (XTM)-oplossingen van WatchGuard zijn UC-omgevingen verzekerd van een robuuste en betrouwbare beveiliging.

 

Security         
De oplossingen bieden beveiliging tegen gevaren als Denial-of-Service-aanvallen, Spam over Internet Telephony (SPIT), kaping van voice-diensten, afluistering van VoIP-verbindingen, diefstal van contactlijsten, voice phishing (vishing) en meer. Dit is mogelijk doordat WatchGuard beveiliging biedt voor de SIP- en H323-proxies.

 

Proxybeveiliging           
“WatchGuard werkt nauw samen met Mitel bij het op de markt brengen van deze XTM-oplossingen”, zegt  Etiёnne van der Woude, Regional Sales Manager Benelux van WatchGuard Technologies. “Als eerste leverancier die uitgebreide SIP- en H.323-proxybeveiliging kan bieden, isWatchGuard wereldwijd in staat om de beste bescherming te bieden voor unified communications-omgevingen.” 

 

“In de praktijk blijken hackers gebruik te maken van zwakke plekken binnen VOIP/UC-omgevingen. Hierdoor loopt een organisatie een potentieel groot gevaar doordat hackers dan de mogelijkheid hebben om extern te bellen naar een betaald telefoonnummer in het buitenland. Met name bendes uit sommige Afrikaanse landen zijn hierin erg actief. De financiële schade loopt vaak al in de duizenden euro’s.”

 

Zakelijke communicatie          
“Zakelijke communicatie kan niet meer zonder best-in-class-beveiliging”, meent Paul Blide, vice-president van Mitel DataNet CommSource. “Door de samenwerking van Mitel met firewall-applianceleveranciers als WatchGuard krijgen onze klanten toegang tot de beste prestaties, flexibiliteit, betrouwbaarheid en vooral de meest robuuste beveiliging voor hun business.”

           

Kijk voor meer informatie over de WatchGuard security-appliances op: www.watchguard.com/     
Over WatchGuard Technologies
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard’s eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De ‘Extensible Content Security’ (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar. WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

 

Kijk voor meer informatie op www.watchguard.com.
Contact
Maria Pinto
Marketing Manager EMEA
WatchGuard Technologies
+31 (0)70-711 20 87

 

Fred Franssen
Co-Workx 
+31 (0)6-53 17 54 21

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: