Domani Business Solutions levert wereldwijd als eerste SAP Business One Starter Package

VenloPack kiest als eerste voor deze complete versie van SAP Business One

’s-Hertogenbosch, 18 mei 2011 Domani Business Solutions heeft op wereldwijd niveau als eerste SAP partner SAP Business One Starter Package verkocht aan een klant. VenloPack, een bedrijf dat is gericht op reparatie, onderhoud en handel van verpakkingsmachines, gaat SAP Business One voor het MKB inzetten voor het stroomlijnen van zijn bedrijfsprocessen. SAP Business One Starter Package is speciaal op de markt gebracht voor kleine MKB-bedrijven met maximaal vijf gebruikers. De implementatietijd van het pakket is zeer snel met circa drie dagen. Domani Business Solutions is vanuit Nederland nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit pakket.

SAP Business One Starter Package
SAP Business One Starter Package levert de kernfunctionaliteiten van SAP Business One, zoals inkoop, verkoop, serviceplanning, financiën, CRM en voorraadbeheer tegen sterk gereduceerde licentietarieven. Een aantal andere SAP Business One functionaliteiten, zoals uitgebreide productieaansturing en servicemanagement, is niet opgenomen. Reden hiervoor is dat de meeste kleinbedrijven deze complexe functionaliteiten niet zo in de praktijk toepassen.

Image004

Upgrade naar SAP Business One
SAP wil met het SAP Business One Starter Package tegemoet komen aan de toenemende vraag van kleine bedrijven naar geïntegreerde totaaloplossingen die niet te duur zijn. Een eventuele upgrade naar de volledige editie van SAP Business One is eenvoudig en kan direct plaatsvinden: er zijn immers geen implementaties, migraties of extra trainingen hiervoor nodig.

Snel software in gebruik nemen
Luc van Alphen, Commercieel Directeur bij Domani Business Solutions: “We zijn erg trots dat we samen met SAP Nederland wereldwijd de eerste order hebben geplaatst bij VenloPack. Met SAP Business One Starter Package laten we zien dat SAP niet duur en moeilijk is. Het is een praktische totaaloplossing in dit segment, waarin alle benodigde functionaliteiten standaard beschikbaar zijn tegen een heel aantrekkelijke prijs. Een bijkomend voordeel is dat als bedrijven gaan doorgroeien, ze geen nieuwe software hoeven te implementeren of aan te schaffen. Sterker nog, onze klanten pretenderen bij verdere groei door SAP Business One geen extra toename in personeel te hebben.” 

Betaalbare oplossing
Joost van den Heuvel, Channel Enablement & Solution Expert bij SAP Nederland: “Met SAP Business One Starter Package krijgen ook kleine bedrijven de beschikking over een uiterst betaalbare oplossing waarin alle noodzakelijke functionaliteiten zijn geïntegreerd. Het pakket levert precies die functionaliteiten die nodig zijn voor een professionele bedrijfsvoering en is snel en gemakkelijk te implementeren. Dat Domani Business Solutions wereldwijd de eerste partner is die de oplossing bij een klant heeft verkocht, is natuurlijk een enorme opsteker; zowel voor henzelf als voor SAP Nederland. Het is weer eens een bevestiging dat Nederland wereldwijd vooroploopt in het SAP domein.”  

Over Domani Business Solutions
Domani Business Solutions uit Venlo is een ervaren SAP Business One implementatie- & servicepartner welke zich richt op MKB-bedrijven in branches zoals (groot)handel, voorraadgestuurde- en klantordergestuurde productie, service & onderhoud, retail en voeding en chemie bedrijven. Domani werkt met een vast team van hoogopgeleide en SAP gecertificeerde mensen met individuele specialisaties die garant staan voor een snelle en succesvolle inrichting van SAP Business One, geheel afgestemd op het MKB. Domani Business Solutions is volledig SAP gecertificeerd en staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud. De medewerkers van Domani Business Solutions ontvingen in 2005, 2006, 2007 en 2010 SAP Awards voor meest succesvolle SAP Business One Partner met grootste groei in omzet, meeste nieuwe klanten en aantoonbaar geleverde inzet en kwaliteit en vooral tevreden klanten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.domani-bs.nl/

Over SAP
SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 109.000 bedrijven software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl/.

*** Noot voor de redactie ***

Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.
Voor meer informatie over dit bericht:

Domani Business Solutions
Luc van Alphen
T: 077 851 77 33
E: luc.van.alphen@domani-bs.nl 

SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39
E: cees.kardolus@sap.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: