T-Systems wint SAP Pinnacle Award 2011

 Winnaar in de categorie “Run SAP Partner of the Year”

– T-Systems is SAP Global Support Partner sinds maart 2011

SAP heeft T-Systems, dochteronderneming van Deutsche Telekom, uitgeroepen tot winnaar van de “2011 SAP Pinnacle Award” in de categorie “Run SAP Partner of the Year”. Met deze prijs toont SAP onder meer haar waardering voor investeringen van T-Systems in Run SAP-certificeringen, de vele succesvolle Run SAP-implementatieprojecten, consultancy en training en de nauwe samenwerking tussen T-Systems en SAP Active Global Support.

Run SAP is een systeem waarmee ICT-serviceproviders SAP-applicaties kunnen plannen, ontwerpen, uitvoeren en verder ontwikkelen. Afgelopen jaar heeft T-Systems wereldwijd bijna 250 werknemers opgeleid voor Run SAP. Dit zijn er veel meer dan nodig is voor de award-criteria van SAP. T-Systems kon ook een lange reeks succesvolle Run SAP-implementatieprojecten uit 2010 laten zien, bij onder meer Philips en Continental. 

T-Systems is een SAP Global Support Partner
T-Systems heeft al vele jaren ervaring met SAP-omgevingen. De ICT-provider- ontving de status SAP Global Support Partner in maart 2011 en werd daarmee een van de weinige wereldwijde SAP-partners op het gebied van services, support en hosting. Het wereldwijde partnership met SAP omvat een breed scala aan sectoren, technologieën en gebruikersgroepen. 

“De 2011 SAP Pinnacle Award in de categorie Run SAP Partner of the Year is een erkenning van de inzet en de prestaties van T-Systems met betrekking tot doorlopende uitbreiding van het partnership. Daar hebben onze klanten alleen maar baat bij”, aldus Eric Duffaut, President of Global Ecosystem and Channels bij SAP.

“De Pinnacle Award is een prestigieuze prijs waar we trots op zijn. Dit toont aan dat we een wereldwijde marktleider zijn wat betreft SAP-omgevingen”, zegt Dr. Ferri Abolhassan, Head of Production en lid van de Board of Directors van T-Systems. Ulrich Meister, Managing Director of Systems Integration bij T-Systems, beschouwt de Pinnacle Award als een extra stimulans voor de toekomst: “De Pinnacle Award in de categorie Run SAP Partner of the Year is een erkenning van onze inspanningen als SAP global support partner. Dit is een extra aansporing om onze marktpositie de komende jaren verder te versterken en uit te breiden met innovatieve producten en uittekende serviceverlening.”

SAP-oplossingen uit de cloud 
T-Systems is een van de weinige serviceproviders die volledige SAP-oplossingen in de cloud aanbiedt. Hierdoor kunnen bedrijven SAP-oplossingen flexibel gebruiken op het moment dat zij deze nodig hebben. Hierbij betalen zij uitsluitend voor de resources die zij daadwerkelijk gebruiken. De kosten zijn gebaseerd op het aantal transacties en de mate en de tijdsduur van gebruik. Hierdoor nemen de kosten voor het gebruik van SAP aanzienlijk af. Tegelijkertijd nemen ook de investeringsrisico’s af en wordt de planning van bedrijven aanmerkelijk betrouwbaarder.  

T-Systems is een pionier op dit gebied. Meer dan honderd ondernemingen kopen op dit moment hun SAP-applicaties van de ICT-provider via internet op het moment dat zij deze  daadwerkelijk nodig hebben.

Over Deutsche Telekom AG 
Deutsche Telekom is een van de grootste leveranciers van geïntegreerde telecommunicatiediensten ter wereld, met ongeveer 128 miljoen mobiele klanten, ongeveer 36 miljoen vaste lijnen en ruim 17 miljoen breedbandaansluitingen (cijfers 31 maart 2011). De Groep levert producten en diensten voor vaste netwerken, mobiele communicatie, internet en IPTV voor consumenten, en ICT-oplossingen voor zakelijke klanten en grote ondernemingen. Deutsche Telekom is actief in meer dan 50 landen en heeft wereldwijd ongeveer 244.000 werknemers. In het boekjaar 2010 realiseerde de Groep 62,4 miljard euro aan inkomsten, waarvan meer dan de helft buiten Duitsland (cijfers 31 december 2010). 

Over T-Systems
T-Systems heeft een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken, en levert daarmee informatie- en communicatietechnologie (ICT) aan multinationals en publieke instellingen. De dochteronderneming van Deutsche Telekom richt zich op zakelijke klanten en biedt geïntegreerde oplossingen voor zowel de zakelijke als de publieke sector. Dankzij een combinatie van industrie-expertise en ICT-innovatie voegen de 47.600 medewerkers van T-Systems aantoonbare waarde toe aan de kernactiviteit van hun klanten over de hele wereld. In het boekjaar 2010 genereerde deze business unit voor zakelijke klanten circa 9,1 miljard euro aan inkomsten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: