Samenwerking CA Technologies en VCE voor snelle adoptie private cloud

Oplossingen voor Vblock zorgen voor meer flexibiliteit,  

minder risico’s en lagere kosten


Utrecht, 25 mei 2011 – CA Technologies en VCE (Virtual Computer Environment) gaan nauw samenwerken bij het ontwikkelen en aanbieden van beheeroplossingen voor VCE’s Vblock infrastructuurplatform. In eerste instantie richt de samenwerking zich op twee belangrijke problemen. Dat is allereerst het in gebruik kunnen nemen en beheren van Virtual Desktop Infrastructure (VDI)-omgevingen. Daarnaast is de samenwerking bedoeld om een snelle en efficiënte migratie van bedrijfskritische applicaties naar het Vblock-platform mogelijk te maken.

 

CA Technologies ready’ Vblock-platformen

“De samenwerking met VCE betekent dat wij nu gezamenlijk zogeheten ‘CA Technologies ready’ Vblock-platformen creëren”, zegt Gregor Petri, Advisor Cloud EMEA van CA Technologies. “Voor organisaties levert dit belangrijke voordelen op. Zij kunnen nu snel en op flexibele wijze private clouds inrichten, lopen hierbij veel minder risico’s, terwijl de investeringen die nodig zijn om tot een private cloud-omgeving te komen nu beduidend lager uitvallen.”

 

Volledig gestandaardiseerd infrastructuurplatform  

VCE levert onder de naam ‘Vblock’ een volledig gestandaardiseerd infrastructuurplatform dat als basis dient voor cloud computing. IT-afdelingen kunnen hierdoor zeer snel een gevirtualiseerde omgeving voor hun enterprise-applicaties creëren. De samenwerking tussen CA Technologies en VCE voorziet onder andere in het certificeren van een aantal producten van CA Technologies voor gebruik in combinatie met Vblock. Het gaat dan met name om CA Service Catalog, CA Process Automation en CA Spectrum Service Assurance. VCE (Virtual Computing Environment Company) is een samenwerkingsverband van Cisco, EMC, Intel en VMware.

Over CA Technologies   

CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/


Abonneer op CA Technologies

Contact:

Co-Workx

Aleksandra Andjelic

aleksandra@co-workx.nl 

+31 (0)6-24 24 56 79

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: