INTELLIGENT INFORMATION SYSTEMS NIEUWE SAP BUSINESS ONE PARTNER

IIS Nederland richt pijlen op MKB-bedrijven in zakelijke dienstverlening

’s-Hertogenbosch, 31 mei 2011 – Intelligent Information Systems (IIS) uit Arnhem is benoemd tot SAP Business One partner in Nederland. Het softwarebedrijf had deze status al in Engeland en Ierland, waar het sinds een aantal jaren succesvol is met SAP Business One bij MKB-bedrijven in de zakelijke dienstverlening, groothandel en productiegerichte sector. Speciaal voor die markten ontwikkelde IIS bovenop SAP Business One de add-on “Intelligent Essentials”. Het bedrijf behaalde in 2010/2011 de SAP Customer Satisfaction Award voor de Europese partner met de hoogste klanttevredenheid.

IIS vestigde zich onlangs in Arnhem. Vanuit die locatie richt het bedrijf zich op de verkoop, implementatie en het beheer van SAP Business One en Intelligent Essentials bij nationale en internationale bedrijven van vijf tot 150 medewerkers. De focus ligt daarbij op bedrijven uit de zakelijke dienstverlening, zoals consultancybureaus en projectmatig werkende organisaties Mario Röttjers, Directeur van Intelligent Information Systems Nederland: ‘We zijn erg blij met de certificering in Nederland. In Engeland en Ierland hebben we de afgelopen jaren meer dan tweehonderd succesvolle projecten afgerond. Dat succes willen we in Nederland voortzetten. We hebben destijds heel bewust voor SAP Business One gekozen. Het is het meest flexibele platform voor toekomstgerichte MKB-bedrijven die willen doorgroeien. Ons bedrijf houdt zich louter bezig met SAP Business One. We bieden dan ook een zeer hoge servicegraad en onze volledig zelfstandig werkende supportdesk richt zich honderd procent van de tijd op onze klanten.’

Arjan Vork, Partner Recruitment & Development bij SAP Nederland: ‘Intelligent Information Systems heeft zijn sporen in Engeland en Ierland ruimschoots verdiend. Dat ze zich nu ook in Nederland hebben gevestigd, bevestigt hun ambities voor de toekomst: ze willen doorgroeien in de rest van Europa. In Nederland hebben ze in korte tijd bewezen dat ze hun zaken zeer professioneel hebben geregeld en zich ten volle focussen op SAP Business One. Hun ervaring, branche- en proceskennis is een essentiële combinatie die garant staat voor succes.’

Over Intelligent Information Services
Intelligent Information Services, opgericht in 1993, levert bedrijfsoplossingen en is een van de eerste SAP Gold Partners wereldwijd. Een zeer ervaren team van consultants heeft meer dan 200 succesvolle SAP implementaties uitgevoerd in de afgelopen jaren. De eigen ontwikkelde add-on Intelligent Essentials richt zich vooral op bedrijven in de zakelijke dienstverlening, groothandel en productiebedrijven. Intelligent Information Services heeft vestigingen in Engeland, Ierland en Nederland (Arnhem). Bij het bedrijf werken ruim 40 medewerkers.

Over SAP Business One
SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met SAP Business One kunnen managers, medewerkers, klanten en partners samenwerken aan de groei van de onderneming. Het geïntegreerde systeem biedt een breed scala aan algemene, zakelijke functies, waaronder boekhouding, logistiek, productie, relatiebeheer en managementrapportages. SAP Business One is een gebruiksvriendelijk pakket, eenvoudig te installeren en snel operationeel. 

Over SAP
SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 109.000 bedrijven software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl/.

*** Noot voor de redactie *** 
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.

Voor meer informatie over dit bericht:

Intelligent Information Services
Mario Röttjers
T: 026 8200 261

SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: