Schneider Electric benoemt Marcel Zonneveld tot Vice President voor business unit Power

Haarlem, 30 mei 2011 – Schneider Electric Nederland heeft Marcel Zonneveld aangesteld als Vice President Power Transactional Business. Een van de belangrijkste uitdagingen voor Zonneveld zal liggen in het ontwikkelen van Schneider Electric’s ‘Life Space’ business in Nederland. De Live Space-oplossingen van Schneider Electric zijn gericht op het verbeteren van de kwaliteit van het dagelijkse leven in woon- en werkomgevingen. Hierbij wordt comfort gecombineerd met duurzaamheid.

Zonneveld stuurt ook de salesteams aan, die in nauwe samenwerking met groothandelpartners in de elektrotechnische installatiebranche het Life Space-concept in de markt introduceren. In zijn nieuwe rol rapporteert Zonneveld direct aan Country President Marcel Spijkers.

Marcel Zonneveld kent een leidinggevende carrière van bijna twintig jaar bij Schneider Electric. Hij begon in 1992 bij het concern als Sales Engineer Utiliteit. Twee jaar later werd Zonneveld aangesteld als manager van het MKB-salesteam. Na een reeks van andere functies bij Schneider Electric vertrok hij in 2009 naar het hoofdkantoor in Parijs waar hij als Director Customer Relations Competence Center verantwoordelijk was voor het ontwikkelen en wereldwijd implementeren van het corporate CRM- en ordermanagementsysteem van de organisatie.

Peter Exmann, Business Manager Distribution, kan zich door de nieuwe functie van Marcel Zonneveld nu volledig richten op de groothandel.

Stuur voor een foto in hoge resolutie een mail naar aleksandra@co-workx.nl.

Over Schneider Electric
Als wereldwijde specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen om energie veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en groen te maken voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industriële processen, gebouwautomatisering en data- & netwerkcenters, alsmede een brede aanwezigheid in woningbouwapplicaties. In 2010 hebben ruim 110.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van meer dan 19,6 miljard. Onder het motto ‘make the most of your energy’ helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.

Contact
Schneider Electric                                                        
Nanda Hoefsmid                                                             
Tel: +31 (0)23-512 42 77                                    
nanda.hoefsmid@nl.schneider-electric.com                    

Co-Workx           
Aleksandra Andjelic           
Tel: +31 (0)6-24 24 56 79

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: