CA Technologies benoemt Jheroen Diekstra tot Channel Account Director Benelux

Jheroen Diekstra zal zich focussen op het werven van  

Value-Added Resellers voor ARCserve
Utrecht, 6 juni 2011 – CA Technologies heeft Jheroen Diekstra aangesteld als Channel Account Director Benelux. De grootste uitdaging voor Diekstra zal liggen in het werven van Value-Added Resellers (VAR’s). Diekstra is verantwoordelijk voor het uitbouwen van de verkopen van ARCserve-dataprotectieproducten via channel partners. Met de invulling van deze functie onderstreept CA Technologies het belang van de samenwerking met resellers.

 

Diekstra is een bekend gezicht binnen de ICT-markt. De laatste vijftien jaar heeft hij onder andere de functie van Channel Account Manager en Sales Consultant bekleed bij internationaal opererende organisaties als Sun Microsystems en AAC Cosmos IT Solutions. Bovendien was hij in diverse functies verantwoordelijk voor storage- en server-productlijnen. 

50

 

Jheroen Diekstra : ‘CA Technologies heeft een enorme expertise in huis en beschikt over producten waarmee onze Value-Added Partners enorm veel voordeel kunnen behalen. Onze partners zijn zeer tevreden over de oplossingen voor dataprotectie, ARCserve. Resellers zijn ook erg belangrijk bij het implementeren van dit product. Niet voor niets hebben we inmiddels talloze (inter)nationale implementaties uitgevoerd en zal CA Technologies in dit product blijven investeren. Het is nu mijn taak om onze kwaliteit in de markt nog beter kenbaar te maken.’

 

Het ARCserve dataprotectie-aanbod bestaat uit twee onderdelen. Ten eerste ARCserve Backup, een complete disk-to-disk-to-tape oplossing. Daarnaast is de lichtere versie ARCserve D2D beschikbaar, een disk-to-disk protectie-oplossing. Ook kent CA Technologies een op de cloud- gebaseerde oplossing die instant recovery on demand mogelijk maakt. Bovendien is een software-as-a-service dataprotectieplatform beschikbaar, dat via partners aangeboden en onderhouden kan worden. Deze SaaS-oplossing zorgt er voor dat bedrijfskritische applicaties, zoals Microsoft Exchange, altijd beschikbaar blijven.
Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

Abonneer op CA Technologies
Contact:
Co-Workx
Aleksandra Andjelic
+31 (0)6-24 24 56 79

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: