CA Technologies benoemt Kirsten Cox tot Vice President Marketing EMEA

Utrecht, 9 juni 2011CA Technologies heeft Kirsten Cox benoemd tot Vice President Marketing EMEA. In deze functie is Cox verantwoordelijk voor de marketingstrategie en het uitvoeren van marketingprogramma’s in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Kirsten Cox werkt sinds 2004 voor CA Technologies. Zij heeft zowel technische functies als marketingfuncties vervuld. Voordat zij bij CA Technologies in dienst trad, is Cox actief geweest voor bedrijven als JBA (ERP-software) en Business Objects (business intelligence)

Over CA Technologies

CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/ 

Abonneer op CA Technologies

CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073

CA-persberichten www.ca.com/us/rss/

CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo

CA podcasts www.ca.com/us/rss/

CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx

CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Contact:

Co-Workx

Aleksandra Andjelic

aleksandra@co-workx.nl

+31 (0)6-24 24 56 79

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: