EERSTE SAP BUSINESS ONE STARTER PACKAGE IN TWEE MANDAGEN GEÏMPLEMENTEERD

Domani Business Solutions brengt VenloPack binnen twee weken live met SAP Business One

’s-Hertogenbosch, 10 juni 2011 –  Domani Business Solutions heeft de eerste implementatie van het SAP Business One Starter Package in 2,1 mandag afgerond. Dat is ruimschoots binnen de geplande implementatietijd van drie dagen. Domani Business Solutions, dat twee weken geleden als eerste SAP partner wereldwijd het SAP Business One Starter Package verkocht, voerde de implementatie uit bij VenloPack. De doorlooptijd van het totale traject was minder dan twee weken. VenloPack richt zich op reparatie, onderhoud en handel van vacuüm verpakkingsmachines en is op 31 mei 2011 live gegaan met SAP Business One. De SAP Business One licentie “Starter Package” is speciaal op de markt gebracht voor kleine MKB-bedrijven met maximaal vijf gebruikers.

SAP Business One Starter Package
SAP Business One Starter Package levert de kernfunctionaliteiten van SAP Business One, zoals inkoop, verkoop, serviceplanning, financiën, CRM en voorraadbeheer tegen sterk gereduceerde licentietarieven. Een aantal andere SAP Business One functionaliteiten, zoals uitgebreide productieaansturing en servicemanagement, is niet opgenomen. Reden hiervoor is dat de meeste kleinbedrijven deze complexe functionaliteiten zo niet in de praktijk toepassen.

Katja Heurckmans, Operations Manager bij Domani Business Solutions: “Voor het MKB is het essentieel dat implementaties snel en soepel verlopen. Onze klanten moeten een tevreden glimlach tonen bij de oplevering van een nieuw ERP-systeem. We zijn er niet alleen trots op dat Nederland het eerste land is dat volgens het nieuwe concept de SAP Business One Starter Package voor slechts een paar duizend euro heeft geïmplementeerd. We zijn ook erg verheugd over het feit dat de snelheid van implementeren nog hoger lag dan we vooraf hadden gecalculeerd. We hebben een dag sneller dan gepland een compleet systeem kunnen opleveren. Ook onze tweede implementatie van de SAP Business One Starter Package is wederom één dag sneller dan gepland gereed.”

Klaas Scheffer, Directeur bij VenloPack: “Domani Business Solutions heeft haar toezeggingen meer dan waargemaakt. Met SAP Business One heb ik nu volledige bedrijfssoftware voor al mijn processen waarmee ik door kan groeien. En dat voor een investering die ik binnen een half jaar terugverdien.”

Over Domani Business Solutions
Domani Business Solutions uit Venlo is een ervaren SAP Business One implementatie- & servicepartner welke zich richt op MKB-bedrijven in branches zoals (groot)handel, voorraadgestuurde- en klantordergestuurde productie, service & onderhoud, retail en voeding en chemie bedrijven. Domani werkt met een vast team van hoogopgeleide en SAP gecertificeerde mensen met individuele specialisaties die garant staan voor een snelle en succesvolle inrichting van SAP Business One, geheel afgestemd op het MKB. Domani Business Solutions is volledig SAP gecertificeerd en staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud. De medewerkers van Domani Business Solutions ontvingen in 2005, 2006, 2007 en 2010 SAP Awards voor meest succesvolle SAP Business One Partner met grootste groei in omzet, meeste nieuwe klanten en aantoonbaar geleverde inzet en kwaliteit en vooral tevreden klanten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.domani-bs.nl/. 

Over SAP
SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 109.000 bedrijven software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl/.

Over VenloPack
VenloPack richt zich op verpakkend Nederland in de food en non-food branche. Het leverprogramma bestaat uit nieuwe en gebruikte vacuüm verpakkingsmachines, vacuümpompen en onderdelen. Daarnaast biedt VenloPack een compleet onderhoud en servicepakket aan. VenloPack is officieel reseller van Henkovac en Henkelman, waarvoor direct machines en onderdelen uit voorraad leverbaar zijn. VenloPack biedt de mogelijkheid om vooraf producten op demo machines te verpakken, zodat het resultaat vooraf bekend is. Meer informatie op www.venlopack.nl/.

*** Noot voor de redactie ***
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.

Voor meer informatie over dit bericht:

Domani Business Solutions
Luc van Alphen
T: 077 851 77 33

SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: