Snelle uitrol en eenvoud overtuigt Cloud Computing World Series van kracht cloudplatform CA Technologies

CA AppLogic gekroond tot beste cloud-platform van 2011 tijdens Cloud Computing World Forum

Utrecht, 22 juni 2011 – De rol van cloud computing-platformen bij bedrijven wordt steeds crucialer. Het is van groot belang dat deze platformen zich onderscheiden in robuustheid en gebruiksgemak. CA Technologies is er dan ook trots op dat CA AppLogic tijdens de Cloud Computing World Series door de jury is uitgeroepen tot het beste cloud computing platform van 2011.

De prijs is in Londen uitgereikt tijdens het Cloud Computing World Forum. Ruim 2.500 eindverantwoordelijken en experts van toonaangevende organisaties komen hier bijeen om de dagelijkse praktijk van cloud computing en SaaS bij grote bedrijven in detail te bespreken.

Een professionele jury heeft tijdens het forum de winnaars bepaalt in tien verschillende categorieën, waaronder de categorie het beste cloud computing platform. De winnaar, CA AppLogic, is gericht op Managed Service Providers (MSP’s) en grote organisaties. Organisaties krijgen toegang tot een schaalbaar platform die snel is uit te rollen in een publieke of private cloud en een hoge beschibaarheid heeft. Ze krijgen volledige controle over de infrastructuur zelf, de provisie ervan en de uitrol en het beheer van applicaties. De intuïtieve interface maakt het ook mogelijk om de gehele omgeving te monitoren vanuit een browser.

Kijk meer informatie over het CA AppLogic-cloudplatform op:

· CA AppLogic Solution Overview 
· CA AppLogic Press Kit 
· CA Cloud Storm Chasers Blog 
· @CA_Cloud on Twitter  

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
Abonneer op CA Technologies

• CA-persberichten www.ca.com/us/rss/ 

• CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo 

• CA podcasts www.ca.com/us/rss/ 

• CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx 

• CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Contact:
Co-Workx
Aleksandra Andjelic
+31 (0)6-24 24 56 79

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: