CA Technologies en Dupaco werken gezamenlijk aan adoptie van cloud-oplossingen in Nederland

CA AppLogic biedt innovatief platform voor hosten van applicaties in de cloud
Utrecht, 7 juli 2011 – CA Technologies en distributeur Dupaco gaan in de Benelux nauw samenwerken om de adoptie van innovatieve cloud-oplossingen te versnellen. Dupaco gaat als eerste in de Benelux het CA AppLogic cloud-platform distribueren en op die manier zowel bedrijven als managed service providers ondersteunen met het aanbieden van gehoste applicaties.

Dupaco biedt, met de toevoeging van CA AppLogic, het resellerkanaal de mogelijkheid om middels een cloud-platform snel en eenvoudig applicaties uit te rollen, te verplaatsen en/of redundant te maken. CA AppLogic is ontworpen om gebruikers te ondersteunen bij het snel introduceren van complexe bedrijfsapplicaties in zowel publieke, private als hybride cloud-omgevingen.

 

Stijgende interesse in cloud
“Cloud computing wint snel martkaandeel binnen de zakelijke markt”, zegt Erik Monninkhof, directeur en oprichter van Dupaco Distribution. “Zelf een cloud-platform ontwikkelen, is voor veel resellers te complex en kostbaar. Door te kiezen voor CA AppLogic kunnen zij op eenvoudige wijze applicaties vanuit de cloud aanbieden. Nieuwe producten introduceren in het resellerkanaal is één van onze sterkste eigenschappen. Door onze partners zowel technisch als commercieel te ondersteunen, hebben wij al verschillende succesvolle introducties verzorgd.”

 

CA AppLogic-platform
CA AppLogic biedt een platform waarmee op eenvoudige wijze een zogeheten virtuele business service kan worden ontwikkeld die bestaat uit een applicatie en de bijbehorende infrastructuur. Deze business service stelt de beheerder zelf samen met behulp van  een grafische ontwerptool. De service  wordt vervolgens gehost in een intern datacenter of bij een managed service provider. De beheerder hoeft zich vervolgens geen zorgen te maken over onder andere de migratie of het schalen van de benodigde infrastructuur. Deze zogeheten provisioning wordt namelijk geheel automatisch verzorgd door het CA AppLogic platform.

 

Snelle uitrol applicaties
“Organisaties hebben een grote behoefte aan het snel introduceren van vaak ingewikkelde applicaties”, zegt Marco van Lieverloo, general manager van CA Technologies in Nederland. “Met CA AppLogic zijn zij in staat om op eenvoudige wijze deze applicaties snel te ontwikkelen en zo hun concurrentie voor te blijven. CA AppLogic biedt een uitstekend cloud-platform. Complete applicaties en hun infrastructuur kunnen als een appliance worden gemodelleerd en vervolgens worden uitgerold.”

 

Award
CA AppLogic mag zich in een snel toenemende populariteit verheugen. Zo heeft de bekende website HostReview onlangs AppLogic een zogeheten HostReview Annual Web Hosting Award toegekend. Daarmee heeft de website CA AppLogic opnieuw uitgeroepen tot een van de tien beste cloud-oplossingen. De onderzoekers zijn vooral enthousiast over de uitstekende schaalbaarheid van CA AppLogic en de voorzieningen om zeer snel en tegen lage kosten nieuwe cloud-diensten te kunnen creëren.
Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

 

Over Dupaco
Dupaco Distribution B.V. is opgericht in 1985 en op de ICT-markt in Nederland inmiddels uitgegroeid tot toonaangevend Value Added Distributor (VAD). Naast de primaire inkoop en distributie vertaalt de meerwaarde richting de businesspartners zich in ondersteuning op het gebied van sales- en technische support, trainingen en marketing. Typerend voor Dupaco is de continue focus op nieuwe ontwikkelingen in de ICT-markt. Kijk voor meer informatie op www.dupaco.nl/

Abonneer op CA Technologies
Contact:
Co-Workx
Aleksandra Andjelic
+31 (0)6-24 24 56 79

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: