CA Technologies boekt omzetstijging van 9 procent

Utrecht, 22 juli 2011 – CA Technologies heeft de resultaten over het eerste fiscale jaar 2012 bekend gemaakt. De omzet steeg met 9 procent naar 1,16 miljard US dollar, in vergelijking met het eerste kwartaal van het vorige fiscale jaar. De winst per aandeel steeg met 5 procent naar 0,45 US dollar, op basis van GAAP, en 22 procent naar 0,55 US dollar op basis van non-GAAP.

 

CA Technologies rapporteert dit kwartaal voor het eerst resultaten per drie segmenten. Mainframe solutions boekte een omzet van 646 miljoen US dollar, een stijging van 5 procent ten opzichte van vorig jaar. De inkomsten voor Enterprise solutions stegen met 14 procent naar 427 miljoen US dollar. Services rapporteerde een omzetstijging van 15 procent, uitkomend op 90 miljoen US dollar.

 

Zie voor een volledig overzicht van alle cijfers en commentaar van CA Technologies het Engelstalige persbericht op: http://www.ca.com/us/news/Press-Releases/na/2011/CA-Technologies-Reports-First-Quarter-2012-Results.aspx

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
 
Abonneer op CA Technologies
Contact:
Co-Workx
Maria Tunnisen
+31 (0)6-19 29 03 19 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: