Tesco investeert 45 miljoen dollar in CA Technologies-oplossingen

CA Technologies gaat de wereldwijde IT-infrastructuur van de Tescogroep – waaronder Tesco DotCom, Tesco Bank en Tesco Mobile – beheren en beveiligen    

 

Utrecht, 31 augustus 2011 – Tesco heeft CA Technologies (NASDAQ: CA) uitgekozen voor het beheer en de beveiliging van zijn wereldwijde IT-infrastructuur. Deze overeenkomst geldt voor de hele Tescogroep, onder andere voor Tesco Bank, Tesco DotCom en Tesco Mobile, aldus CA Technologies.

 

Binnen deze overeenkomst worden een aantal CA Technologies-producten geïmplementeerd, die de prestaties en de successen van de IT-keten zullen verbeteren. Tesco krijgt zo een duidelijker beeld van onder andere het mainframe, de desktopcomputers, servers, netwerken, creditcardtransacties, leveranciers en bestellingen. Met deze investering zal Tesco IT-problemen eenvoudiger kunnen aanpakken, voordat deze nadelige gevolgen hebben voor de dienstverlening.  

 

Producten die geïmplementeerd worden zijn onder andere CA Service Operations Insight (voorheen CA Spectrum Service Assurance), CA SYSVIEW(R) Performance Management en CA Process Automation. 

 

Mike McNamara, chief information officer van Tesco ligt de investering toe: “Het is de taak van het IT-team om klanten, collega’s en leveranciers van dienst te zijn. Onze systeeminfrastructuur dient hierin een ondersteunende rol te spelen. Wij vertrouwen op de software van CA Technologies voor het beheer van onze uitgebreide, wijdverspreide, heterogene infrastructuur. We zijn dan ook verheugd dat onze langdurige samenwerking met CA Technologies haar derde decennium ingaat.”

 

Tesco maakt ook gebruik van CA ecoSoftware. Hiermee kan het bedrijf efficiënter, sneller en meer accuraat emissierapportages maken en kan het beter bijhouden hoe ver het staat met de ambitieuze doelstellingen op het gebied van CO2-reductie.  

Bekijk de video http://bit.ly/qKva4O 

 

Kijk voor het volledige persbericht beschikbaar op http://bit.ly/oWkGCZ

 

Over CA Technologies   

CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

 

Abonneer op CA Technologies

 

Contact:

Co-Workx

Maria Tunnisen 

maria@co-workx.nl  

+31 (0)6-19 29 03 19 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: