The Consultancy Firm benoemd tot Benelux Platinum Partner van OpenText

Hoofddorp – 1 september 2011 –  OpenText heeft The Consultancy Firm benoemd tot Benelux Platinum Partner. De hoge status van Platinum Partner is weggelegd voor bedrijven die ruime kennis en expertise op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) combineren met verkoopsuccessen. The Consultancy Firm was al een succesvolle implementatiepartner van de StreamServe-documentmanagementomgevingen. Na de overname van StreamServe door OpenText in 2010 ontvangt The Consultancy Firm nu deze partnerstatus voor de volledige OpenText ECM Suite  en zal zich vooral richten op de financiële markt.

Arno Jellema, mede-eigenaar van The Consultancy Firm: “Een efficiënt beheer van documenten is binnen een organisatie van groot belang. Vaak onderschatten bedrijven dit en vullen het documentbeheer pas als laatste in terwijl elk proces uiteindelijk in een uiting eindigt. Door dit partnership met OpenText aan te gaan, kunnen wij nog meer de nadruk leggen op het belang van efficiënt documentbeheer. Bovendien kunnen wij onze huidige kennis op het gebied van documentbeheer combineren met de expertise en oplossingen die OpenText in huis heeft. Op die manier bieden wij zowel onze huidige als toekomstige klanten de meest kwalitatieve producten en een maximale ondersteuning bij de implementatie en het onderhoud.”

Michiel Glazener, mede-eigenaar van The Consultancy Firm: “Dankzij het Platinum Partnership beschikken we als reseller nu over de bevoegdheid om naast OpenText StreamServe Persuasion alle oplossingen binnen de OpenText ECM Suite te verkopen. Dit is voor ons zeer interessant, aangezien wij geloven in OpenText als organisatie en haar oplossingen. Bovendien zien wij dit als een mooie stap vooruit en zijn ervan overtuigd dat we op deze manier een belangrijke groei kunnen realiseren.” 

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText: “The Consultancy Firm beschikt over een zeer brede marktkennis en uitgebreide expertise op het gebied van documentmanagement binnen de financiële markt. Ook de focus en het inzicht in klantprocessen zijn redenen dat The Consultancy Firm deze prestigieuze status is toegekend. Wij zijn zeer verheugd dat wij The Consultancy Firm als Platinum Partner mogen verwelkomen en zien een vruchtbare toekomst tegemoet.”

Over OpenText 
OpenText, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico’s, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com

Meer informatie over The Consultancy Firm: www.theconsultancyfirm.com 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: