Steltix neemt Oracle-specialist Adiante over

62

Overname vergroot mogelijkheden op gebied van Oracle-technologie en Business Intelligence

Utrecht, 12 september 2011 – Organisaties hebben veel behoefte aan omgevingen die continu beschikbaar, flexibel en veilig zijn. Oracle-specialist Steltix, actief in heel Europa en geleid door de Nederlandse CEO Jasper van Wijk, heeft daarom het Spaanse bedrijf Adiante overgenomen. Via Adiante krijgt Steltix toegang tot extra kennis over de specifieke markten verzekeringen, zorg en retail. Ook wordt het portfolio van Oracle-applicaties sterk uitgebreid. De bedrijven zullen gezamenlijk opereren onder de naam Steltix.

Adiante is een Gold Oracle Partner gespecialiseerd in oplossingen voor hoge beschikbaarheid, replicatie, security en goed presterende Oracle-omgevingen. In Spanje was Adiante het eerste bedrijf dat werd gecertificeerd voor GoldenGate: Oracle’s tool voor het repliceren van heterogene omgevingen. Net als Steltix beschikt Adiante over diepgaande kennis rond Oracle-omgevingen. Bovendien heeft Adiante veel ervaring opgebouwd met Oracle Business Intelligence.

“Voor Steltix betekent deze ovename een enorme uitbreiding van onze mogelijkheden rond Oracle Technology en Business Intelligence”, zegt Jasper van Wijk. “Vooral onze klanten met Oracle JD Edwards-oplossingen krijgen toegang tot uitgebreidere dienstverlening die hen helpt de kosten verder te beperken.”

“Ons bedrijf krijg toegang tot een snel groeiend, internationaal klantenbestand”, zegt Luis Mediero, CEO van Adiante. “Daarnaast denk ik dat wij een goede aanvulling zijn op de Oracle-business van Steltix. Naar mijn gevoel maken synergiën tussen beide bedrijven het mogelijk de activiteiten van Steltix te verdubbelen.”

Over Steltix
Stelix is een Europees aanbieder van resultaatverbeterende IT-oplossingen, waarbij klanten en kwaliteit centraal staan. De organisatie levert industriespecifieke oplossingen, implementatiediensten en support gebaseerd op Oracle-software en -technologie. Het doel hiervan is het verbeteren van de bedrijfsprestaties, het verlagen van de kosten en het minimaliseren van de risico’s. Marktspecifieke oplossingen zijn onder andere: JD Edwards voor voedselverwerkende industrieën, voor biotechnologie en life sciences, JD Edwards voor medische instrumenten, BI, CRM en document management. Steltix is opgericht door de Nederlander Jasper van Wijk en heeft tien vestigingen in Europa en Azië. Het hoofdkantoor is inmiddels gevestigd in Sarnen, Zwitserland. Kijk voor meer informatie op www.steltix.nl

Contact
Javier Prego
Steltix
VP Sales & Marketing
Telefoon +34 697 177 111
javier.prego@steltix.com

Aleksandra Andjelic
Co-Workx
Telefoon +31 (0)6-24 24 56 79
aleksandra@co-workx.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: