Allpa Marine Equipment met SAP Business One 8.8 klaar voor ketenintegratie

Allpa Marine Equipment verhoogt zijn dienstverlening in de keten

Nijmegen, 20 september 2011 – Allpa Marine Equipment, een bedrijf dat is gericht op de verkoop van maritieme producten, heeft gekozen voor een upgrade van SAP Business One. Na een succesvolle implementatie door de medewerkers van Domani Business Solutions uit Venlo werden de beoogde voordelen al snel behaald. Met name de marktbenadering en interne procesafhandeling zijn verder geoptimaliseerd. Daarnaast zijn de bijkomende handmatige handelingen fors afgenomen.

Allpa voerde binnen 24 uur een upgrade van zijn SAP Business One omgeving door. De redenen voor de upgrade naar versie 8.8 waren de vernieuwde en zeer uitgebreide functionaliteiten. Naast een verdere optimalisatie van de interne processen binnen de organisatie profiteren ook de relaties van Allpa hiervan.

“Domani Business Solutions en SAP hebben haar toezeggingen meer dan waargemaakt. Met SAP Business One 8.8 hebben wij een state-of-the-art oplossing. Net als bij de eerste versie van SAP Business One behoefte ook deze versie weinig toelichting. Gebruikers vinden direct hun weg binnen het systeem”, aldus Mark Rutgers, directeur bij Allpa Marine Equipment. “Maar nog belangrijker vind ik de nieuwe standaardmogelijkheid om direct te kunnen integreren met de systemen van onze klanten en leveranciers. Hiermee biedt Allpa een ongekende meerwaarde naar haar relaties.”

Luc van Alphen, Commercieel Directeur bij Domani Business Solutions: “Samen met Allpa lanceren wij het eerste concept van standaard-ketenoptimalisatie binnen het c. Service staat bij Allpa hoog aangeschreven en persoonlijk contact is daarbij erg belangrijk. Desondanks wisten wij samen met Allpa het concept dusdanig op te zetten dat beide componenten hierin optimaal zijn meegenomen. Hierdoor kunnen ook de klanten en leveranciers hun processen eenvoudig optimaliseren, waardoor de service van Allpa verder toeneemt.”

Over Allpa Marine Equipment
Allpa is een toonaangevende Europese watersportgroothandel. Dynamisch en sterk, internationaal werkend met producten voor alle facetten van de watersport voor zeil- en motorjachtwerven, nauticshops, service bedrijven en ook voor de kleine commerciële vaart. Het domein van Allpa betreft zowel nieuwbouw als de after market. Allpa kenmerkt zich door een uitgebreid leveringsprogramma, met producten die een goede prijs-kwaliteitverhouding laten zien. Een grote voorraad, korte levertijden, professioneel advies en een flexibele organisatie maken Allpa tot een top professionele organisatie. De continue investeringen in de organisatie (waarvan SAP Business One er één is) maken dat Allpa haar concurrentie ver vooruit is. Het hoge serviceniveau maakt dat, zelfs in moeilijke tijden als thans, Allpa als financieel uiterst gezond kan worden aangemerkt. www.allpa.nl

Over Domani Business Solutions
Domani Business Solutions uit Venlo is een ervaren SAP Business One implementatie- & servicepartner welke zich richt op MKB-bedrijven in branches zoals (groot)handel, voorraadgestuurde- en klantordergestuurde productie, service & onderhoud, retail en voeding en chemie bedrijven. Domani werkt met een vast team van hoogopgeleide en SAP gecertificeerde mensen met individuele specialisaties die garant staan voor een snelle en succesvolle inrichting van SAP Business One, geheel afgestemd op het MKB. Domani Business Solutions is volledig SAP gecertificeerd en staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud. De medewerkers van Domani Business Solutions ontvingen in 2005, 2006, 2007 en 2010 SAP Awards voor meest succesvolle SAP Business One Partner met grootste groei in omzet, meeste nieuwe klanten en aantoonbaar geleverde inzet en kwaliteit en vooral tevreden klanten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.domani-bs.nl

Over SAP
SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 170.000 bedrijven (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

*** Noot voor de redactie ***
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.

Voor meer informatie over dit bericht:

Allpa Marine Equipment
Mark Rutgers
T: 024 377 77 73

Domani Business Solutions
Luc van Alphen
T: 077 851 77 33

SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: