CA Technologies benoemt Marco Comastri tot President EMEA

Utrecht, Nederland, 21 september 2011 – CA Technologies heeft Marco Comastri aangesteld als President, Europe, Middle East and Africa (EMEA). Hij krijgt hiermee verantwoordelijkheid voor alle activiteiten in deze regio. Het is zijn taak om verdere groei te realiseren en CA Technologies’ positie als adviseur en expert op het gebied van IT-management verder te verstevigen.Marco Comastri

 

“Wanneer iemand als Marco Comastri, met zijn kennis en ervaring, bereid is CA Technologies in EMEA te leiden, weerspiegelt dat de reputatie die we momenteel hebben in de markt”, aldus George Fischer, executive vice president en group executive, worldwide sales en operations. “Onze autoriteit in IT-management oplossingen, of dat nu on-site, in de cloud of een tussenvorm is, kan met zijn talent en visie nog verder vergroot worden.”

 

Comastri heeft een uitgebreid CV opgebouwd en werkte onder andere bij Microsoft, IBM en meest recent bij Poste Italiane. Daar was hij CEO van Postecom, de technology services-afdeling van Poste Italiane, het grootste communicatiebedrijf van Italië. Hij was onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe digitale services en projecten gebaseerd op cloud-technologie.

 

“Ik beschouw het als een eer om me aan te sluiten bij CA Technologies en zie uit om het EMEA-team te leiden. We zullen onze aanwezigheid vergroten en relaties met zowel klanten als andere IT-organisaties, overheden, financiële dienstverleners en andere belangrijke partijen versterken”, aldus Comastri.

 

Comastri zal werken vanuit het CA Technologies EMEA-hoofdkantoor in Morges, Zwitserland.

 

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

 

Abonneer op CA Technologies

 

Contact:
Co-Workx
Maria Tunnisen 
+31 (0)6-19 29 03 19 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: