Nieuwe releases van Business Intelligence (BI) en Enterprise Information Management (EIM) oplossingen wereldwijd beschikbaar

’s-Hertogenbosch, 21 september  2011 – SAP heeft vandaag de wereldwijde beschikbaarheid van release 4.0 van zijn Business Intelligence (BI) en Enterprise Information Management (EIM) oplossingen aangekondigd. Deze oplossingen maken deel uit van het SAP BusinessObjects portfolio. Release 4.0 van de SAP BusinessObjects Edge BI software is vanaf vandaag ook algemeen beschikbaar. De oplossingen weerspiegelen de toekomst van analytics, met tal van real-time, mobiele en sociale mogelijkheden. Organisaties kunnen met de nieuwe oplossingen hun business nog dieper doorgronden en betere beslissingen maken op basis van betrouwbare data. 

Zowel grote organisaties als MKB-bedrijven en bedrijfsonderdelen kunnen de nieuwe releases inzetten om nieuwe, waardevolle inzichten te krijgen. Medewerkers kunnen dat vanuit kantoor doen of als ze onderweg zijn. Met innovaties, zoals mobile BI for iPad, en uitbreidingen, zoals locatiegebaseerde analytics via een Google Maps-integratie, kunnen klanten met één druk op de knop hun businessgegevens en sociale data analyseren én visualiseren. 

De nieuwe BI-oplossingen zijn ontworpen in harmonie met de nieuwe release van SAP BusinessObjects EIM oplossingen en SAP HANA oplossingen. Met SAP HANA kunnen klanten real-time analyses op grote hoeveelheden data – ofwel big data – uitvoeren. Met nieuwe mogelijkheden, zoals SAP BusinessObjects Information Steward software, kunnen business en IT nog nadrukkelijker samenwerken. Op deze manier kunnen zij een strak informatiebeheerbeleid door het hele bedrijf heen garanderen, dat voldoet aan alle wettelijke voorschriften.

Klanten hebben toegang tot de 4.0 releases via het SAP Service Marketplace. Producthandleidingen zijn beschikbaar via het eLearning Center op SAP Community Network.

Bezoek voor meer informatie de Business Analytics newsroom.

Over SAP
SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 170.000 bedrijven (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

*** Noot voor de redactie ***
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.

Voor meer informatie over dit bericht:

SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: