Getronics kiest CA Technologies om business agility en klanttevredenheid te vergroten

CA Technologies service assurance-oplossingen helpen grootste ICT service-provider van de Benelux met performance, beschikbaarheid en kwaliteit van IT-services

Nieuwsfeiten
  1. Getronics heeft CA Technologies gekozen om business agility en klanttevredenheid te vergroten.
  2. De grootste ICT service-provider van de Benelux gaat standaardiseren met een uitgebreide geïntegreerde suite van IT-management oplossingen van CA Technologies om performance, beschikbaarheid en de kwaliteit van IT-services te garanderen binnen fysieke, virtuele en cloud-omgevingen.
  3. Getronics gebruikt CA Technologies service assurance-oplossingen om eindgebruikerservaring, transacties en applicaties te koppelen aan onderliggende systemen en netwerkinfrastructuren.

 

Utrecht, 27 september 2011CA Technologies (NASDAQ:CA) heeft een overeenkomst gesloten met Getronics voor het gebruik van software en services om de business agility en klanttevredenheid te vergroten. Getronics implementeert een uitgebreide, geïntegreerde suite service assurance-oplossingen van CA Technologies om betere garanties voor performance, beschikbaarheid en de kwaliteit van IT-services te bieden.

 

“Onze naadloze, geïntegreerde service assurance-oplossingen helpen Getronics bij het leveren van agile en betrouwbare services die het bedrijf nodig heeft om concurrentievoordeel te behouden”, aldus Marco van Lieverloo, country manager, CA Technologies Nederland. “De beschikbaarheid en performance van Getronics’ business services en de onderliggende infrastructuur zijn bepalend voor de groei en het succes van het bedrijf. CA Technologies biedt Getronics volledig overzicht vanuit een servicesperspectief. Hierdoor zijn activiteiten te plannen gebaseerd op bedrijfsimpact en voldoen ze aan de gemaakte afspraken qua serviceniveaus. Bovendien zijn ze beter in staat te reageren op veranderingen in de infrastructuur zonder dat dit effect heeft op de levering van de services.”

 

Standaardisatie
Getronics heeft onlangs besloten zijn remote infrastructure management-toepassingen (RIM) voor fault- en performance-management te standaardiseren. Dit zijn onder andere de remote system monitoring- en management-toepassingen van desktop- en serverapplicaties, besturingssystemen, virtualisatie en messaging middleware. Getronics’ doel is om het aantal IT-managementtoepassingen kleiner te maken, integratiekosten te verlagen, de zichtbaarheid van business services te vergroten binnen business-segmenten (Global Service Delivery, Workspace Management Services, Getronics Datacentres, Information & Communication Solutions) en bedrijfskritische issues sneller op te lossen. Hierdoor moeten kosten transparanter, efficiëntie beter en klanttevredenheid groter worden.
    
IT-management oplossingen
Getronics krijgt met CA Application Performance Management, CA Infrastructure Management en CA Service Operations Insight een end-to-end en top-to-bottom zichtbaarheid van business services en gerelateerde componenten. Doordat eindgebruikerservaring, transacties en applicaties worden gekoppeld aan de onderliggende systemen en netwerkinfrastructuur, in zowel fysieke, virtuele als cloud-omgevingen, zijn mogelijke issues veel sneller te identificeren en op te lossen. Hierdoor zal Getronics de uptime van belangrijke business services kunnen garanderen. De oplossingen worden ingezet in Getronics’ operating centres en bij infrastructure support-groepen, en in alle business lines, om daadwerkelijk het hele portfolio te ondersteunen.  
Keuzecriteria
Deze implementatie volgt op andere CA Technologies infrastructure management-oplossingen die reeds zijn ingezet, zoals CA Spectrum en CA eHealth Performance Manager. Bovendien koos Getronics voor CA Technologies vanwege CA Catalyst, het integratie- en applicatieplatform dat zorg draagt voor het unified service-model van het bedrijf. Een andere beweegreden voor Getronics was de volledigheid van het CA Technologies service assurance-portfolio, waaronder geïntegreerde dashboards en rapportages.
Over Getronics
Met een wereldwijde omzet van 1,97 miljard US Dollar en circa 12.000 medewerkers is Getronics een van de belangrijkste ICT-dienstverleners wereldwijd, en de grootste in de Benelux. Als expert in workspace management services, connectivity, datacenter services en consultancy helpt Getronics organisaties en hun medewerkers om performance te verbeteren. Getronics is onderdeel van KPN, de grootste leverancier van telecommunicatiediensten in Nederland

  

Over CA Technologies   

CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

 

Abonneer op CA Technologies

Trademarks
Copyright © 2011 CA. All Rights Reserved. One CA Plaza, Islandia, N.Y. 11749. All trademarks, trade names, service marks, and logos referenced herein belong to their respective companies.
Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort  
+31 (0)6-22 84 19 19    

 

CA Technologies
Stephanie Delaey 
+44 1753 242 262

 

CA Technologies
David Resnic  
+1 (508) 628-8426

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: