Nieuwe CA Technologies Mainframe Application Tuner maakt applicatiebeheer makkelijker

Geautomatiseerde detectie verlaagt beheerkosten door issues onmerkbaar voor gebruikers op te lossen
Utrecht, 3 oktober 2011 – CA Technologies introduceert de CA Mainframe Application Tuner, een combinatie van twee tools voor applicatie-prestatiemanagement (APM) waarmee IT-organisaties proactief kunnen inspelen op issues die van invloed kunnen zijn op de gebruikerservaring.

 

De nieuwe CA Mainframe Application Tuner is in staat sneller performance-problemen in z/OS-gebaseerde systemen te lokaliseren en de oorzaak te achterhalen. Hierdoor blijven response-tijden hoog en het CPU-gebruik laag.

 

24/7 beschikbaarheid
“Nu iedereen mainframe-applicaties benadert via het web zijn split-second response-tijden en 24/7 beschikbaarheid cruciaal”, zegt Marcel den Hartog, sr. principal product marketing manager, CA Technologies. “Dat is precies waar deze CA Mainframe Application Tuner in voorziet. Analisten kunnen toepassingen fine-tunen om kosten van IT-rekenkracht te verlagen, terwijl de service levels omhoog gaan.”

 

Prestatiebeheer
CA Mainframe Application Tuner combineert de geavanceerde prestatieanalyse- en afstemmingsmogelijkheden van TRILOGexpert TriTune met het geautomatiseerde prestatiebeheer van TRILOGexpert APC for TriTune. CA Technologies heeft een wereldwijde overeenkomst om deze technologie verder te ontwikkelen en te ondersteunen, waardoor meer functionaliteit dan voorheen mogelijk is geworden.

 

Integratie met andere software 
Om applicatie-prestatiemanagement een bijbehorend onderdeel van de IT-infrastructuur te laten zijn, integreert CA Mainframe Application Tuner met tal van andere CA Technologies software, zoals CA Technologies cross-platform APM solution, voor een gedetailleerd inzicht in algehele mainframe-prestaties. CA Endevor Software Change Manager en testsoftware waaronder CA InterTest en CA SymDump, zodat ontwikkelen eenvoudiger wordt en handmatige fouten worden verminderd. En ten slotte CA Mainframe Software Manager, voor een optimaal gebruik van CA Mainframe Application Tuner.
Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

 

Abonneer op CA Technologies

 

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort  
+31 (0)6-22 84 19 19  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: