Jerry Boezel nieuwe Managing Director van T-Systems Nederland

T-Systems benoemt Jerry Boezel (51) tot Managing Director van T-Systems in Nederland. Op dit moment wordt deze positie nog bekleed door Ton van den Berg, die het bedrijf om persoonlijke redenen gaat verlaten.

Jerry Boezel brengt veel ervaring mee en heeft een sterke leidinggevende achtergrond in verschillende functies. Hij begon zijn carrière bij IBM waar hij meer dan twintig jaar werkte, het laatst als General Manager van de Printing Services Division Asia Pacific. Daarna maakte hij de overstap naar Nortel, waar hij als Vice President verantwoordelijk was voor Global Marketing & Channel strategie. Voor hij in dienst kwam bij T-Systems was hij Director bij Siemens Enterprise Communications in Nederland.

“T-Systems is internationaal een grote speler en speelt een grote, nog steeds groeiende rol in het Nederlandse ICT-services landschap. De combinatie van IT en telecommunicatie in de dienstverlening van T-Systems, en de toepassing van de meest innovatieve technologie is cruciaal in de huidige sterke positie van T-Systems. Dat maakt deze job zo interessant. Het is absoluut het beste van twee werelden”, claimt een enthousiaste Jerry Boezel.

Over Deutsche Telekom AG
Deutsche Telekom is een van de grootste leveranciers van geïntegreerde telecommunicatiediensten ter wereld, met ongeveer 128 miljoen mobiele klanten, ongeveer 36 miljoen vaste lijnen en ruim 17 miljoen breedbandaansluitingen (cijfers 31 maart 2011). De Groep levert producten en diensten voor vaste netwerken, mobiele communicatie, internet en IPTV voor consumenten, en ICT-oplossingen voor zakelijke klanten en grote ondernemingen. Deutsche Telekom is actief in meer dan 50 landen en heeft wereldwijd ongeveer 244.000 werknemers. In het boekjaar 2010 realiseerde de Groep 62,4 miljard euro aan inkomsten, waarvan meer dan de helft buiten Duitsland (cijfers 31 december 2010).

 

Over T-Systems
T-Systems heeft een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken, en levert daarmee informatie- en communicatietechnologie (ICT) aan multinationals en publieke instellingen. De dochteronderneming van Deutsche Telekom richt zich op zakelijke klanten en biedt geïntegreerde oplossingen voor zowel de zakelijke als de publieke sector. Dankzij een combinatie van industrie-expertise en ICT-innovatie voegen de 47.600 medewerkers van T-Systems aantoonbare waarde toe aan de kernactiviteit van hun klanten over de hele wereld. In het boekjaar 2010 genereerde deze business unit voor zakelijke klanten circa 9,1 miljard euro aan inkomsten.  
Kijk voor meer informatie op www.t-systems.nl/
Contact
T-Systems Nederland B.V. 
Media Relations
Mariëlle van der Werf
Tel.: 0347 327 327

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: