R&M geselecteerd door Croon Elektrotechniek en HVL

Apeldoorn, 8 november 2011 – R&M, de Zwitserse fabrikant van bekabelingsystemen, heeft met Croon Elektrotechniek en HVL een raamovereenkomst gesloten om als preferred vendor databekabeling te gaan leveren. Beide bedrijven zijn onderdeel van TBI Holdings, een netwerk van zelfstandig opererende ondernemingen actief in de vastgoed, bouw en techniek. De raamovereenkomst is het resultaat van een productgroep-/marktonderzoek om invulling te geven aan de nieuwe inkoopstrategie voor databekabeling bij Croon en HVL. R&M is één van de drie voorkeurfabrikanten.  
 

Kwaliteit en klantspecifieke oplossingen
Croon en HVL hebben op basis van een Request for Information (RFI), technisch productonderzoek, Request for Quotation (RFQ) en een analyse van de businessmodellen, drie fabrikanten gekozen. “De preferred vendors voor databekabeling vertegenwoordigen merken die wij graag aan klanten aanbieden”, zegt Henri Kolster, Back Office Manager en Product Group Manager Procurement bij Croon. “Behalve over productkwaliteit en prijstransparantie, hebben wij ook afspraken gemaakt over leverbetrouwbaarheid, juridische risicoafdekking en de mogelijkheid tot het aanpassen van producten voor klantspecifieke oplossingen”.   

Fotobijschrift: contractondertekening door Henri Kolster, Back Office Manager en Product Group Manager Procurement bij Croon en Bas Mondria, Sales Director Netherlands van R&M
Meer informatie over Croon Elektrotechniek en HVL is te vinden op:

Over R&M
Reichle & De-Massari AG (R&M) ontwikkelt en produceert bekabelinginfrastructuren voor communicatienetwerken. Met hoge kwaliteit producten voor koper- en glasvezelnetwerken heeft R&M de reputatie van marktleider in kwaliteit opgebouwd. Het bedrijf is in 30 landen actief met een eigen verkoop- en marketingorganisatie. Met een omzet van CHF 180 miljoen in 2010 (waarvan 75% uit export) en 600 medewerkers, behoort R&M tot de top 500 bedrijven in Zwitserland. Het bedrijf is eigendom van de Reichle-familie en wordt als een onafhankelijk familiebedrijf gerund.
Meer informatie is te vinden op www.rdm.com of www.rdm.com/bnl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Co-Workx, Peter Gloudemans
Tel: 06-53471777

Tbi_contract

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: