WatchGuard-partners ontmoeten elkaar in Efteling Park Theater

Den Haag, 17 november 2011WatchGuard Benelux organiseert op 1 december 2011 weer het jaarlijkse partnerevenement. Plaats van handeling is het Efteling Park Theater in het themapark De Efteling in Kaatsheuvel.

Naast een ontmoetingsplaats voor partners met elkaar en met WatchGuard-medewerkers biedt het partnerevenement ook de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste WatchGuard-technologie, de bedrijfsstrategie en met de actuele programma’s voor marketing en verkoopondersteuning, samengevat in de ”2012 roadmap”. Presentaties worden gegeven door onder andere Bil Smith, VP International Sales, Tim Helming, Director of Product Management en Etienne van der Woude, Regional Sales Manager Benelux.

Het programma, dat begint om 9.00 uur in de ochtend en eindigt om 19.00 uur, omvat tevens de uitreiking van een onderscheiding aan de beste WatchGuard-partner van het jaar 2011. Verder bestaat de gelegenheid een bezoek te brengen aan het Efteling themapark.

Aanmelding voor het WatchGuard-partnerevenement gaat via de website: http://www.reservationform.eu/watchguard/benelux/
Over WatchGuard Technologies
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard’s eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De ‘Extensible Content Security’ (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar. WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

 

Kijk voor meer informatie op www.watchguard.com.
Contact
Maria Pinto
Marketing Manager EMEA
WatchGuard Technologies
+31 (0)70-711 20 87

 

Aleksandra Andjelic 
Co-Workx 
+31 (0)6-24 24 56 79

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: