CA Technologies introduceert groot aantal nieuwe oplossingen tijdens CA World

Utrecht, 21 november 2011CA Technologies heeft tijdens zijn jaarlijkse gebruikersbijeenkomst CA World in Las Vegas een reeks aan nieuwe oplossingen geïntroduceerd. Deze oplossingen zijn gericht op onder meer het mainframe en de cloud en betreft bijvoorbeeld een marktplaats-community voor clouddiensten en -content. Daarnaast geven twee sprekers van CA Technologies hun eigen visie op ontwikkelingen.

Marktplaats voor het bouwen, verkopen en kopen van hoogstaande cloud-oplossingen
Het Cloud Commons ecosysteem is een community van meer dan 3.000 leden. Deze marktplaats brengt service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers bij elkaar en faciliteert het gehele proces van het kopen en verkopen van clouddiensten en -content. Cloud Commons Developer Studio is gericht op het plannen, bouwen en testen van softwareoplossingen die zijn gebaseerd op de cloud. Kijk voor meer informatie op http://www.ca.com/us/news/Press-Releases/na/2011/CA-Technologies-Unveils-Cloud-Commons-Marketplace-and-Developer-Studio.aspx 

Nieuwe cloud-oplossingen leveren zakelijke flexibiliteit
CA Technologies levert diverse nieuwe en flexibele cloudoplossingen voor zowel de publieke, private als hybride cloud-omgevingen. Met deze oplossingen kunnen organisaties business services ontwikkelen van de planningsfase tot de uitvoeringfase. Kijk voor meer informatie op http://www.ca.com/us/news/Press-Releases/na/2011/CA-Technologies-New-Agile-Cloud-Solutions-Deliver-Business-Agility.aspx 

Next-Generation Mainframe Management
Gebruikers kunnen dankzij de nieuweNext-Generation Mainframe Management-strategie van CA Technologies de flexibiliteit van hun IT verhogen in het hybride datacenter en de cloud. Zij kunnen daarnaast kosten besparen en de productiviteit verhogen dankzij het convergeren van platformgebaseerde silo’s naar een gemeenschappelijk beheerplatform. Kijk voor meer informatie op http://www.ca.com/us/news/Press-Releases/na/2011/CA-Technologies-Next-Generation-Mainframe-Management-Enhances-IT-Agility.aspx 

 

Moderniseren van het beheer van mainframe  

 

 Directies hebben realtime inzicht in IT-diensten

CA Executive Insight for Service Assurance richt zich op een betere en meer strategische relatie tussen de business en IT. Directies en beslissers kunnen overal en altijd realtime zien hoe belangrijke IT-diensten presteren en wat de impact hiervan op de business is. Kijk voor meer informatie op http://www.ca.com/us/news/Press-Releases/na/2011/New-CA-Technologies-Solution-Provides-Executives-Real-Time-IT-Service-Insight.aspx 

 

Visie op strategische rol van Business Service Innovation
Executive Vice President Peter Griffiths is tijdens zijn keynote ingegaan op het feit dat verwachtingen van eindgebruikers steeds meer worden bepaald door mobiele applicaties, het bij elkaar brengen van alle IP-platformen en e-commerce. Dit betekent dat organisaties een enorme druk voelen om met zowel nieuwe als legacy IT-infrastructuur betrouwbare en innovatieve services te leveren. In zijn keynote gaf Griffith aan hoe organisaties hiermee om moeten gaan en wat de rol van  Business Service Innovation is. Kijk voor meer informatie op http://www.ca.com/us/news/Press-Releases/na/2011/CA-Technologies-EVP-Peter-Griffiths-Explains-Strategic-Role-of-Business-Service-Innovation.aspx  

 

Visie op de huidige IT-afdeling
David Dobson, Executive Vice President en Group Executive van Customer Solutions, heeft een definitie opgesteld van het ‘nieuwe normaal’ voor IT-afdelingen die te maken hebben met klanten die op ieder moment, op iedere locatie en ononderbroken gebruik willen maken van hun diensten. Het ‘nieuwe normaal’ is een verandermoment voor IT. CIO’s keken voorheen naar het beheren van de infrastructuur, onderhoud en de dagelijkse operatie. Nu zullen zij vooral zijn gericht op het optimaliseren van het leveren van business services voor innovatie en groei. Cloud computing, virtualisatie en de ‘consumerization’ van IT spelen hierbij een grote rol. Kijk voor meer informatie op http://www.ca.com/us/news/Press-Releases/na/2011/David-Dobson-Defines-the-New-Normal-of-IT-at-CA-World-2011.aspx   
Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

 

Abonneer op CA Technologies

 

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort  
+31 (0)6-22 84 19 19  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: