WatchGuard lanceert nieuwe security-appliance voor MKB

WatchGuard XTM 330 biedt nieuwe generatie netwerkbeveiliging voor kleinere bedrijven
Den Haag, 8 december 2011 – WatchGuard Technologies introduceert de XTM 330: een nieuwe security appliance gericht op bedrijven met dertig tot vijftig gebruikers. De alles-in-één appliance, die eenvoudig in een rack kan worden bevestigd, levert geavanceerde netwerkbeveiliging.

 

XTM 330 voor uitbreidbare security
De WatchGuard XTM 330 security appliance biedt volledige netwerkbeveiliging tegen alle hedendaagse bedreigingen. De XTM 330 ondersteunt de nieuwste security services van WatchGuard en kan daarmee aan alle businessvragen voldoen. De appliance bevat standaard een nieuwe generatie firewall en intrusion prevention, en kan naar keuze worden uitgebreid met Application Control, Gateway Anti-virus, WebBlocker, spamBlocker en WatchGuard’s context-aware, cloud-gebaseerde security service ‘Reputation Enabled Defense’.

 

De WatchGuard XTM 330 maakt gebruik van de laatste innovaties van WatchGuard, zoals de mogelijkheid om hoogwaardig beveiligde Virtual Private Network (VPN) tunnels te creëren voor de Apple iPad, iPhone en andere iOS-gebaseerde toestellen. Zo kunnen ook kleinere bedrijven zich volledig beschermen, zelfs als medewerkers populaire apparaten mee naar kantoor
nemen.

 

Authentificatie van beleidsregels
Aanvullende netwerk- en VPN-functies maken remote access mogelijk, wat ideaal is voor kleinere bedrijven met medewerkers die mobiel of vanuit andere locaties werken. De WatchGuard XTM 330 ondersteunt bovendien clientless single sign-on, dat zorgt voor eenvoudige en accurate authenticatie van beleidsregels voor individuen en groepen. Geavanceerde beheer- en loggingfuncties voorzien het management van eenvoudig te gebruiken rapportages. Dit verschaft kleine bedrijven zowel nieuwe inzichten in het gebruik van internet en applicaties, als saneringmogelijkheden van bedrijfs- en IT-beleidsregels. De rijke rapportage- en managementfuncties maken de WatchGuard XTM 330 tot een ideale customer premise equipment (CPE) oplossing voor managed security service providers (MSSP’s).

 

Quote WatchGuard
“Kleinere bedrijven zijn steeds vaker het doelwit van hackers en geraffineerde cyberaanvallen,” zegt Etiënne van der Woude, Regional Sales Manager Benelux bij WatchGuard Technologies. “De WatchGuard XTM 330 is eenvoudig in gebruik en beheer. Dat maakt het een ideale oplossing voor kleinere bedrijven. Zij kunnen nu over hetzelfde type beveiliging en bescherming beschikken als ondernemingen uit de Fortune 1000, financiële instellingen en overheden, om spyware, malware en andere internetbedreigingen buiten de deur te houden.”

 

Van der Woude besluit: “Geen enkele andere security appliance, UTM of nieuwe generatie firewall biedt in deze prijsklasse zoveel capaciteit en firewall-throughput als de WatchGuard XTM 330. Voor kleinere bedrijven is dit het moment om de manier waarop ze strijden tegen cyberaanvallen en internetcriminelen eens ernstig te heroverwegen.”

 

Prijzen en beschikbaarheid
De WatchGuard XTM 330 is verkrijgbaar bij de officiële WatchGuard-channelpartners. Kijk voor meer informatie op www.watchguard.com.
Over WatchGuard Technologies
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard’s eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De ‘Extensible Content Security’ (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar. WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

 

Kijk voor meer informatie op www.watchguard.com.
Contact
Maria Pinto
Marketing Manager EMEA
WatchGuard Technologies
+31 (0)70-711 20 87

 

Aleksandra Andjelic 
Co-Workx 
+31 (0)6-24 24 56 79

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: