CA Technologies presenteert nieuwe generatie Application Performance Management

Eerste geïntegreerde performance-oplossing voor applicaties, infrastructuur en netwerk geeft volledige controle over totale gebruikerservaring.
Utrecht, 21 december 2011CA Technologies presenteert CA Application Performance Management (CA APM) 9.1, de eerste geïntegreerde performance-oplossing voor applicaties, infrastructuur en netwerk. CA APM geeft volledige controle over de gebruikerservaring door het geven van meer inzicht in hybride cloudinfrastructuren.

 

“In tegenstelling tot oplossingen van andere leveranciers die allerlei tools voor afzonderlijke domeinen en dure IT-resources nodig hebben, is CA APM één product dat een compleet 360-graden beeld van de gebruikerservaring geeft. Dat gebeurt door het koppelen van business transaction performance aan de bijbehorende applicatie-, infrastructuur- en netwerkcomponenten,” zegt Mike Sargent, general manager, Service Assurance , CA Technologies. “Dit geeft volledige controle over de gebruikerservaring en kan problemen in ver uit elkaar liggende technologiesilo’s snel isoleren, analyseren en oplossen.”

 

CA APM, gebaseerd op CA’s eigen transactiemodel, biedt een single source-of-truth voor business transaction performance, waardoor de gebruikers:
  • meer controle krijgen over de totale gebruikerservaring en meer inzicht in hoe applicatie-, infrastructuur- en netwerkcomponenten de kwaliteit van de dienstverlening beïnvloeden, hoe effectief het netwerk applicaties aan de gebruikers levert, en hoe goed de hybride cloudinfrastructuur het doet ten opzichte van bedrijfdoelstellingen en SLA’s.
  • de IT-productiviteit vergroten en de samenwerking verbeteren tussen diverse IT-teams die verantwoordelijk zijn voor de optimale performance van omzetgenererende diensten, waarbij dure en tijdrovende discussies over taken en bevoegdheden worden voorkomen; en
  • zich beter kunnen aanpassen aan de voortdurend veranderende IT-omgevingen; ook kan het beheer van complexe, samengestelde applicatie-infrastructuren worden vereenvoudigd, door alle transacties in fysieke, hybride cloud- en mainframe-omgevingen van begin tot eind te monitoren.
“Het continu online-zijn is meer dan ooit van levensbelang voor het werven en behouden van klanten, omzetgeneratie, klantenservice en positieve merkbekendheid,” zegt Andy Schroepfer, vice president, enterprise strategy, Rackspace. “Daarom gebruiken wij bij Rackspace CA APM en andere oplossingen van CA Technologies om IaaS- en PaaS-initiatieven sneller te kunnen realiseren. De combinatie van CA APM met onze hostingoplossing maakt het ons mogelijk om de kwaliteit, de voorspelbaarheid en de efficiëntie van onze dienstverlening te verbeteren.”
Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

 

Abonneer op CA Technologies

 

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort  
+31 (0)6-22 84 19 19  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: