CA Technologies boekt 10 procent omzetgroei in derde kwartaal

Utrecht, 26 januari 2012 – CA Technologies heeft in het derde kwartaal van het fiscale jaar 2012, dat eindigt op 31 maart 2012, een omzet behaald van 1,26 miljard US dollar. Dit is een stijging van 10 procent ten opzichte van vorig jaar. De winst per aandeel steeg 42 procent naar 0,54 US dollar op basis van GAAP en met 30 procent naar 0,65 US dollar op basis van non-GAAP.

CA Technologies kondigt tevens een Capital Allocation-programma aan, waarbij in totaal 2,5 miljard US dollar wordt uitgekeerd aan aandeelhouders tot het fiscale jaar 2014. Het programma bevat onder andere een stijging van het jaarlijkse dividend van 0,20 US dollar, naar 1 US dollar per aandeel.

“De resultaten in het derde kwartaal versterken onze overtuiging dat we het juiste strategische pad volgen. Onze focus ligt op het verder verbeteren van de bedrijfsvoering, kapitaal teruggeven aan aandeelhouders en een sterke balans behouden”, aldus Bill McCracken, CEO van CA Technologies.

Meer informatie over het programma staat hier.

Een volledig overzicht van de cijfers is hier te vinden. 

Over CA Technologies  
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
 
Abonneer op CA Technologies
 
CAworld www.ca.com/press/caworld 
CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort 
erik@co-workx.nl
+31 (0)6-22 84 19 19 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: