CA Technologies benoemt Gonçalo Leitão tot Vice President of Services voor EMEA

Utrecht, 2 februari 2012 – CA Technologies heeft Gonçalo Leitão aangesteld als Vice President (VP) of Services voor EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Hij is verantwoordelijk voor CA Services en moet ervoor zorgen dat klanten snel en langdurig voordeel en maximale business-value halen uit hun investeringen in oplossingen van CA Technologies.

Gonçalo Leitão werkte hiervoor 16 jaar bij SAP in verschillende internationale management-functies, waaronder Chief Operating Officer EMEA. Daarvoor werkte hij bij Dun & Bradstreet Software in Portugal, verantwoordelijk voor de introductie van hun client server applicatie-software.

In zijn rol als VP CA Services voor EMEA zal Gonçalo Leitão ondermeer klanten helpen te innoveren en nieuwe businessmodellen te ontwikkelen, waarbij IT een waardecreërende rol speelt.
 
Leitão zal werken vanuit het CA Technologies EMEA-hoofdkantoor in Morges, Zwitserland.

Goncalo_2

Over CA Technologies  
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
 
Abonneer op CA Technologies

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort 
erik@co-workx.nl
+31 (0)6-22 84 19 19 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: