Quint stelt Alex van den Bergh aan als practice lead Business Process Sourcing  

2 april 2012 – Quint Wellington Redwood heeft Alex van den Bergh aangesteld als practice lead Business Process Sourcing. Van den Bergh zal vanuit zijn nieuwe rol verantwoordelijk zijn voor de diensten van Quint in het business process sourcing domein, waaronder business process outsourcing advies (BPO), joint ventures, shared services centra en bedrijfsadvies bij fusies/integraties en bij separaties.       

Over Alex van den Bergh
Alex van den Bergh was in zijn vorige rol principal consultant Sourcing bij Quint. Met een achtergrond in strategie, (global) sourcing, rationalisatie, transformaties en procesverbeteringen, ondersteunt hij toonaangevende organisaties bij verbeteringen in de sourcing van hun dienstverlening.
Alex trad in 2006 toe tot de Sourcing Advisory practice van Quint en kent de markt, de uitdagingen en kansen. Hij is spreker op forums, universiteiten en conferenties en publiceert regelmatig in vakbladen, boeken en wetenschappelijke tijdschriften.

No-nonsense kijk op sourcing
“Onze Business Process Sourcing practice heeft een fenomenale groei doorgemaakt in 2010 en 2011. Klanten kiezen daarbij voor Quint vanwege onze onafhankelijke, no-nonsense kijk op sourcing, ons marktleiderschap op het gebied van sourcing advies in Nederland en onze in-depth kennis van ICT: de key enabler van business process sourcing. Ik ben er van overtuigd dat Alex in zijn nieuwe rol onze groei en het succes voor onze klanten verder weet te maximaliseren, mede dankzij onze unieke best-practices en werkmethodes” aldus Arno IJmker, Managing Partner van Quint.
 
Over Quint Wellington Redwood
Quint Wellington Redwood – kortweg ‘Quint’ – is een toonaangevend, onafhankelijk managementadviesbureau op het gebied van Strategie, Innovatie, Sourcing, Regie en Lean. De dienstverlening is grensoverschrijdend en strekt zich uit over 49 landen met het hoofdkantoor in Nederland. Quint is opgericht in 1992 en viert dit jaar haar 20-jarig jubileum.
Met het motto “Dare to Challenge”, daagt Quint zichzelf en haar klanten voortdurend uit om ingrijpende prestatieverbeteringen, een betere concurrentiepositie en meer toegevoegde waarde te realiseren. Kijk op www.quintgroup.nl.   

Naamloos

_________________________________________________________________________
 
Noot voor de redactie, niet voor publicatie – 

Voor meer informatie:
Quint Wellington Redwood   
Marlieke Muller              
Telefoon: +31 (0)20 – 305 3700   
E-mail: info@quintgroup.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: