SAP marktleider in Transportation Management Systems

20 juni 2012 – SAP is algeheel marktleider op het gebied van Transportation Management Systems (TMS). Dat blijkt uit het rapport “Transportation Management Systems: Worldwide Outlook 2011-2016” van analistenfirma ARC Advisory Group. Daarnaast komt SAP uit het onderzoek ook als beste naar voren in een aantal onderdelen:

·         Nummer 1 in de categorie TMS-software.
·         Nummer 1 in het segment transportplanning en -uitvoering.
·         Nummer 1 TMS-leverancier in EMEA.
·         Nummer 1 TMS-leverancier voor bedrijven met een omzet boven 1 miljard USD.

 “SAP heeft nauw samengewerkt met klanten om alle facetten van een TMS te leren begrijpen. Met die kennis hebben we onze oplossingen gemaakt tot de meest effectieve op de markt”, aldus Maarten Baltussen, Line of Business Manager bij SAP. “We zijn er trots op dat ons leiderschap en lange traditie in de transportmarkt erkend wordt door een toonaangevende analistenfirma als ARC Advisory Group.”

 Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 190,000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: