PPM-software van CA Technologies beheert kosten en projecten van Euro 2012

25 juni 2012 – PL.2012 de overkoepelende organisatie van alle voorbereidende projecten voor de UEFA Europese Kampioenschappen Voetbal 2012 (Euro 2012) heeft CA Clarity Project en Portfolio Management van CA Technologies ingezet om projectstatus, risico’s en budgetten te beheren.

In totaal zijn er 731 projecten gedefinieerd om Euro 2012 in goede banen te leiden. Deze worden uitgevoerd door honderden verschillende organisaties. PL.2012 draagt zorg voor de afstemming tussen deze organisaties in Polen en de UEFA. Hierbij wordt CA Clarity PPM ingezet voor projectmanagement. De software koppelt alle projecten aan elkaar en biedt zo een centrale plek voor controle en aansturing.

Een van de projecten betreft de all-in-one tickets voor buitenlandse bezoekers. Hierbij worden accommodatie, vervoer en verzekering gecombineerd om het verblijf te vereenvoudigen. 

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
Abonneer op CA Technologies
 
•    CAworld www.ca.com/press/caworld  
•    CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
•    CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
•    CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
•    CA podcasts www.ca.com/us/rss/
•    CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
•    CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: