CA Technologies maakt upgrade naar IBM DB2 for z/OS makkelijker en goedkoper

Utrecht, 19 juli 2012 – CA Technologies introduceert CA Database Management Solutions voor DB2 for z/OS, waarmee de upgrade naar de nieuwe versie van IBM’s populaire DB2 for z/OS gemakkelijker, sneller en goedkoper verloopt.
 
De support voor oudere versies van DB2 stopt binnenkort, waardoor veel bedrijven moeten upgraden en hun belangrijke business-toepassingen moeten overzetten. De nieuwe CA Database Management Solutions voor DB2 for z/OS automatiseren en stroomlijnen dit proces, waardoor tijd wordt bespaard, applicatiebeschikbaarheid groter wordt en werknemers productiever worden.
 
“Ongeveer 75 procent van de DB2-gebruikers zal binnen nu en 18 maanden moeten overstappen op de nieuwe versie, DB2 10”, aldus Marcel den Hartog, Sr Principal Product Marketing Manager Mainframe bij CA Technologies. “Met onze hulp kunnen ze dit sneller en betrouwbaarder doen, zodat hun return on investment verbeterd wordt.”

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: