CA ARCserve r16 wint overtuigend van Symantec Backup Exec 2012

Utrecht, 2 augustus 2012 – CA ARCserve, de softwaresuite om data te beschermen van CA Technologies, heeft in een vergelijkende review overtuigend gewonnen van Symantec Backup Exec 2012. Het oordeel van testorganisatie Network Testing Labs was dusdanig eensluidend dat de software de World Class Award kreeg voor de beste databescherming en business continuity.

Uit de test bleek onder andere dat CA ARCserve meer functies heeft, betrouwbaarder is, minder kost, beter schaalbaar is en makkelijker te gebruiken. Bovendien is er bredere ondersteuning voor verschillende besturingssystemen, virtuele omgevingen en cloud-leveranciers.

Zie voor meer informatie het originele, Engelstalige bericht: http://www.arcserve.com/be/About-Us/Recent-News/Press-Releases/2012/CA-ARCser…

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: