CA Technologies breidt Nederlands team uit

5 september 2012 CA Technologies heeft zijn Nederlandse team uitgebreid met Arnoud Hablous als account director en Rob Tinnemans in de functie van sr. solution strategist Service & Portfolio Management.

Hablous heeft vele jaren enterprise sales ervaring bij onder andere Symantec, Tripwire en OutSystems. De afgelopen drie jaar voerde hij het enterprise team van Trend Micro Nederland aan, en was hij medeverantwoordelijk voor de sterke groei die het bedrijf doormaakte. In zijn rol als account director bij CA Technologies is Hablous verantwoordelijk de band met een geselecteerd aantal multinationals te versterken. Hij wordt daarbij ondersteund door een team van solution specialists.

Tinnemans begon zijn carriere bij Network Associates, tegenwoordig McAfee, met het verkopen van service management-oplossingen. Na een overname door BMC werd hij verantwoordelijk voor de verkoop in de Benelux, waarbij hij het salesmodel succesvol heeft omgezet van direct naar indirect. Meest recent werkte Tinnemans bij InfraVision, met verantwoording voor alle grote, internationale accounts met betrekking op service management. Bij CA Technologies heeft hij de taak het productportfolio Service & Portfolio Management verder uit te breiden.

Arnoudhablous

Arnoud Hablous

Robtinnemans
Rob Tinnemans

Over CA Technologies   

CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com   

Abonneer op CA Technologies

• CAworld www.ca.com/press/caworld  

CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073 

CA-persberichten www.ca.com/us/rss/ 

CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo 

CA podcasts www.ca.com/us/rss/ 

CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx 

CA Twitter twitter.com/ca_benelux 

 

Contact:

Co-Workx

Aleksandra Andjelic  

aleksandra@co-workx.nl

+31 (0)6-24 24 56 79 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: