CA Technologies introduceert nieuwe versie CA Infrastructure Management

13 september 2012 – CA Technologies heeft een nieuwe versie uitgebracht van CA Infrastructure Management. Deze nieuwe oplossing speelt nadrukkelijk in op de behoefte aan nieuwe vormen van beheer die zijn ontstaan door de opkomst van cloud, virtualisatie en mobility. Dit betekent dat CA IM het nu mogelijk maakt om op maat van specifieke doelgroepen IT-services bepaalde prestaties en andere kenmerken mee te geven. Hierdoor kunnen IT-afdelingen de kwaliteit, voorspelbaarheid en efficiency van IT-services voor individuele gebruikersgroepen verbeteren. Voor service providers betekent de komst van de nieuwe versie van CA IM dat zij gemakkelijker speciale diensten voor nieuwe klanten kunnen ontwikkelen en bestaande klanten beter kunnen bedienen.

Met de nieuwe versie van CA IM speelt CA Technologies nadrukkelijk in op de snelle toename van de hoeveelheid en de soorten verkeer, data en apparaten op internet. Traditionele beheermethoden en -processen voldoen niet langer om deze groei in goede banen te leiden. De infrastructuur van zowel IT-afdelingen als service providers is te complex geworden om met traditionele middelen te beheren. Deze tools kennen bijvoorbeeld geen voorzieningen om op maat van specifieke doelgroepen bepaalde prestaties en andere specificaties in te stellen. Het is met oude hulpmiddelen dus onmogelijk om te komen tot een zogeheten ‘customer experience’ die past bij specifieke gebruikersgroepen.

Optimale klantervaring

CA Infrastructure Management pakt deze uitdagingen aan met gespecialiseerde functionaliteit, innovatieve analytische hulpmiddelen, een grote mate van schaalbaarheid en de mogelijkheid om CA IM aan te passen aan bestaande omgevingen. De oplossing zorgt ervoor dat IT-teams gemakkelijk toegang hebben tot grafische weergaven van de specifieke informatie die zij nodig hebben om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Hierdoor kan met minder inspanningen en tegen lagere kosten een optimale customer experience worden aangeboden. 

Doelgroepen CA IM

De organisaties die kunnen profiteren van CA IM zijn:

  • IT-medewerkers van bedrijven die zaken als Bring Your Own Device (BYOD), video en applicatiecomplexiteit willen beheren in sterk gevirtualiseerde omgevingen.
  • Service providers die de uitrol van 4G-netwerken willen vereenvoudigen en versnellen.
  • Managed Service Providers die nieuwe omzetkanalen willen ontwikkelen en nieuwe klanten snel willen aansluiten.  

Kenmerken CA IM

In combinatie met andere Service Assurance-oplossingen van CA Technologies geeft CA IM een diepgaand inzicht in de dienstverlening van de IT-afdeling of de service provider. Hierdoor kunnen zij de beschikbaarheid en de performance borgen van zowel de business services als de infrastructuur waar deze van afhankelijk zijn. CA IM maakt hiervoor gebruik van:

  • De mogelijkheid om de responsetijd van applicaties over de gehele netwerkinfrastructuur heen te meten en te analyseren (Converged Application and Infrastructure).
  • Samengestelde functionele domeinen voor het verzamelen van prestatiegegevens van applicaties, zonder dat gebruikers hierbij gebruik hoeven te maken van agent-software op apparaten voor eindgebruikers.
  • Innovatieve hulpmiddelen om de grote hoeveelheden data die hierbij worden verzameld te kunnen analyseren, zodat hierna ook direct acties kunnen worden ondernomen om tot verbetering te komen.

Onderzoek toont aan dat IT-afdelingen die daadwerkelijk gebruik maken van de analyses die CA IM uitvoert en handelen op basis van de inzichten die deze analyses verschaffen forse tijdwinst boeken bij het oplossen van eventuele problemen. Gemiddeld wordt hierbij een tijdwinst van 25 procent ten opzichte van traditionele beheermethoden behaald. Hierdoor kunnen zij de beheerkosten drastisch omlaag brengen. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat deze nieuwe manier van werken tot een reductie van de beheerkosten leidt tot wel 50 procent.

Over CA Technologies   

CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com   

Abonneer op CA Technologies

Contact:

Co-Workx

Aleksandra Andjelic  

aleksandra@co-workx.nl

+31 (0)6-24 24 56 79 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: