Kaspersky Lab kiest voor ISYS Document Filters van Perceptive Software

20 september 2012 – Kaspersky Lab gaat onder eigen label ISYS Document Filters leveren, onderdeel van de Enterprise Search Portfolio van Perceptive Software. Beide partijen sloten hiervoor een OEM-overeenkomst.

 

ISYS Search beschikt over hoge-resolutie documentfilters die content uit gebruikelijke formats, zoals die van Microsoft Office applicaties (waaronder Visio), HTML, afbeeldingen, AutoCAD, en vele andere formats kunnen parsen, ophalen, analyseren, laden en weergeven.  Naast het indexeren van tekst,  zorgt ISYS Search voor het loggen (‘mining’) van metagegevens, revisies en annotaties, embedded documents en andere verborgen content die andere zoeksoftware over het hoofd ziet.

 

Kaspersky Lab beschouwt de OEM-overeenkomst als een aanzienlijke versterking van zijn securityportfolio.

 

”Ons uiteindelijke doel is onze zakelijke klanten de beste technologie te bieden die beschikbaar is, wat er uiteindelijk toe geleid heeft dat we een licentie hebben genomen op de toonaangevende producten van Perceptive Software,” aldus Daniel Franklin, Vice President of Alliances bij Kaspersky Lab. ”Dit partnership zorgt ervoor dat onze klanten toegang krijgen tot geavanceerde intelligente documentfilters, waardoor ze hun IT-beveiligingsinfrastructuur verder kunnen versterken.”

 

”We zijn verheugd Kaspersky Lab te kunnen helpen bij het optimaliseren van hun toch al uitstekende technologie voor contentfiltering. Dit is het soort partnership dat we voor ogen hadden, toen ISYS toetrad tot de Perceptive Software-familie,” vertelt Brian Anderson, CTO van Perceptive Software. ”Deze relatie is een natuurlijk vervolg op onze beproefde aanpak die mensen in staat stelt binnen enkele seconden de informatie te vinden die ze nodig hebben, ongeacht waar die zich bevindt in de organisatie, in welk systeem of in welke vorm dan ook.”

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: