SAP en Service2Media partneren voor mobiele apps

20 september 2012 – Service2Media, wereldwijd aanbieder van het mobile app development platform M2Active, en SAP zijn een partnership aangegaan voor het integreren van de platformen van beide partijen. Hierdoor kunnen bedrijven, consumenten en medewerkers profiteren van kwalitatief hoogwaardige zakelijke apps.

Service2Media en SAP integreren het App Lifecycle Platform – M2Active geheten – met het SAP Mobility Platform. Deze combinatie biedt bedrijven de mogelijkheid om op SAP gebaseerde mobiele apps te ontwikkelen met een hoogwaardige gebruikerservaring. Voorheen waren dergelijke functioneel hoogwaardige apps alleen beschikbaar voor consumenten. Door apps te ontwikkelen op de belangrijkste mobiele platformen iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone voor smartphones en tablets, hebben nu alle gebruikers overal en altijd toegang tot een hoogwaardige ontsluiting van relevante en bedrijfskritische informatie.

Service2Media en SAP maken het voor bedrijven mogelijk om aantrekkelijke mobiele apps te ontwikkelen. Hierbij worden apps voor meerdere mobiele operating systemen gemaakt op basis van een en dezelfde ‘broncode’ die vervolgens snel en gemakkelijk beschikbaar kan worden gemaakt voor deze diverse operating systemen. Hierdoor wordt de ontwikkeltijd van apps versneld en het onderhoud vereenvoudigd.

“Steeds meer bedrijven ontdekken dat consumerization van IT een trend is die grote voordelen biedt. Door hun medewerkers te voorzien van kwalitatief hoogwaardige mobiele apps stijgt hun productiviteit fors en worden deze bedrijven ook nog eens extra aantrekkelijk voor jonge, nieuwe medewerkers”, stelt Mark Raben, Director Innovation & Product Strategy SAP Nederland. “De samenwerking met Service2Media is daarom een belangrijke stap voor SAP om organisaties te helpen maximaal van deze trend gebruik te maken.”

“Wij zijn trots om als eerste Europese app development platform leverancier door SAP te zijn gekwalificeerd als software- en technologiepartner”, aldus Geert Kolthof, CEO Service2Media. “Bedrijven hebben nu de mogelijkheid om op efficiënte wijze hoogwaardige apps te bouwen en te onderhouden voor de verschillende mobiele platformen vanuit hun vertrouwde SAP-omgeving.”

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 190.000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op MailScanner has detected a possible fraud attempt from “interspire.lewispr.com” claiming to be <a href="http://www.sap.com/netherlands.
http://www.sap.com/netherlands.<br />
Over Service2Media
Service2Media is een app platform-aanbieder voor de creatie van hoogwaardige apps voor smartphones en tablets. Service2Media App Lifecycle Platform – M2Active™ – stelt klanten en partners in staat om mobiele app-portfolio’s te maken die zijn voorbereid op de snelle ontwikkelingen in de mobiele technologie markt. Tot Service2Media haar klanten en partners behoren partijen zoals: Al Jazeera, Rabobank International, Bertelsmann, Capgemini, Springer, Atos, Reed Elsevier, Liberty Global, Telegraaf Media Group, Abu Dhabi Media Company, LBi, Achmea, SNS Bank en Ajax. Service2Media heeft kantoren in Nederland, UK, Spanje, UAE en de USA. Meer informatie is beschikbaar op www.service2media.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: