CA ARCserve beschermt bedrijfsinfo via cloud storage en traditionele opslag

19 oktober 2012 – Steeds meer bedrijven en service providers hebben een IT-infrastructuur in gebruik waarbij bedrijfsgegevens zijn ondergebracht op zowel fysieke als virtuele systemen. Om in dit soort complexe situaties gegevens volledig veilig te kunnen stellen, introduceert CA Technologies een nieuwe versie van CA ARCserve. Deze versie maakt het mogelijk om back-up en recovery toe te passen van en naar zowel fysieke als virtuele systeemomgevingen.

 
De nieuwe versie van CA ARCserve biedt onder andere:
 
Bare metal recovery – Zeer snel herstel van servers na reparatie of vervanging. Servers kunnen in korte tijd opnieuw worden gesynchroniseerd, terwijl de duplicaat-server actief blijft.
    
Eenvoudig licentie- en prijsmodel waardoor CA ARCserve zeer geschikt is voor gebruik door service providers die back-up en recovery en business continuity als zelfstandig product of als onderdeel van een uitgebreider productaanbod via de cloud aan organisaties willen aanbieden.
    
Integratie met CA Nimsoft waardoor CA ARCserve makkelijk kan worden geïntegreerd in een breder managementplatform. CA ARCserve kon reeds naadloos samenwerken met onder andere Level Platforms, LabTech en N-able.
     
Ondersteuning van Fujitsu Global Cloud naast de eerder reeds tot stand gebrachte support voor de cloud-omgevingen van Amazon, Microsoft en Eucalyptus.
 
CA Technologies heeft bij de nieuwe versie van CA ARCserve bovendien veel aandacht besteed aan flexibiliteit. Hierdoor kunnen organisaties nu zeer eenvoudig inspelen op de vele veranderingen die zich in een moderne IT-infrastructuur voordoen.

 

Over CA Technologies  
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com  

Abonneer op CA Technologies
 
CAworld www.ca.com/press/caworld 
CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: