Schneider Electric benoemt Paul Bron tot vice president

12 november 2012 – Paul Bron is per 7 november 2012 benoemd tot vice president van de IT Business van Schneider Electric Nederland, voorheen bekend onder de naam APC. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor het uitbouwen van de IT Business en het uitbreiden van de groeimogelijkheden van oplossingen voor de technische infrastructuur van datacenters.

Paul Bron (46) heeft een ruime ervaring in de IT-branche opgebouwd. Zo was hij de afgelopen vijf jaar mede-eigenaar en CEO bij MSA-ICT, dat inmiddels door Detron is overgenomen. Hiervoor heeft hij al twaalf jaar als EMEA General Manager voor APC gewerkt. Ook heeft hij zes jaar lang als European Marketing Director bij Trust International gewerkt. 

‘De markt waarin de IT Business van Schneider Electric zich begeeft, maakt een enorme groei door’, zegt Paul Bron. ‘Door onder andere de toename van dataopslag, het Nieuwe Werken, Big Data en cloud computing heeft het merendeel van de organisaties plannen voor het vernieuwen en uitbreiden van hun serverruimtes of datacenters. Bovendien wordt een goed energiebeheer steeds belangrijker voor datacenters. Ons portfolio aan diensten en oplossingen is dusdanig groot, dat ik enorme kansen zie om een flinke groei in Nederland te realiseren. Ik verheug me er daarom enorm op om weer aan de slag te gaan bij Schneider Electric.’

Paul Bron volgt Wim Hendriksen op, die binnen de organisatie de functie van vice president voor de IT Business verantwoordelijk blijft voor België en Luxemburg.

Paul_bron

(Foto: Paul Bron)

Over Schneider Electric
Als wereldwijd specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industrie & machinebouw, niet-residentiële gebouwen, datacenters & netwerken alsmede in de residentiële sector. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. In 2011 hebben ruim 130.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van 22,4 miljard euro. Onder het motto ‘make the most of your energy’ helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.
www.schneider-electric.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: