Pinetree Solutions is eerste volledig op cloud gerichte SAP dienstverlener

12 december 2012 – Vandaag is de nieuwe SAP dienstverlener Pinetree Solutions gestart. Het adviesbureau richt zich volledig op de OnDemand cloud-oplossingen van SAP. Daarmee neemt Pinetree een unieke positie in binnen het SAP ecolandschap. Pinetree ondersteunt primair groothandelsbedrijven, productiebedrijven en zakelijke dienstverleners.
 
Goldfish participeert in Pinetree
Als SAP Gold Partner is Goldfish ICT Services één van de participanten in Pinetree. Goldfish is Partner of Choice voor de Nederlandse voedingsmiddelenmarkt en de agrarische- en farmaceutische industrie. Met het oog op de snelheid en kwaliteit waarmee SAP innoveert op het gebied van cloud, besloot Goldfish-eigenaar René Caubo de samenwerking te zoeken met ondernemers Hein Kivits en Rob Brekelmans. Kivits en Brekelmans zijn beiden al geruime tijd werkzaam in de SAP wereld. Pinetree opereert voorlopig vanuit het pand van Goldfish in Waardenburg.
 
Thuis in SAP en cloud
SAP is de wereldwijde nummer 1 op het gebied van enterprise software. Het bedrijf levert en host krachtige standaard software waarmee uiteenlopende bedrijfsprocessen op abonnementsbasis ondersteund kunnen worden. Twee van de vlaggenschepen van SAP’s cloud-aanbod zijn het OnDemand ERP-pakket SAP Business ByDesign en de CRM-oplossing SAP Customer OnDemand. Hein Kivits: “Bij Pinetree geloven we heilig in de toekomst van cloud computing en SaaS-modellen. We hebben veel vertrouwen in de cloud-strategie van SAP en de stappen die ze de afgelopen tijd op dit gebied gezet hebben.”
 
Cloud als hulpmiddel, niet als doel
Pinetree opereert op het grensvlak van procesverbetering en ICT-optimalisatie, met cloud-gebaseerde oplossingen als hulpmiddel en niet als doel. De consultants van Pinetree koppelen diepgaande kennis en ervaring aan technische know-how. Kivits: “Veel SAP dienstverleners oriënteren zich op dit moment op cloud. Een belangrijk verschil met deze partijen is echter dat Pinetree zich helemaal op cloud focust. De reden is eenvoudig. Cloud-software stelt ondernemers in staat om hun kapitaal te gebruiken voor hun core business en niet voor het onderhouden van hun ERP-systeem en de bijbehorende IT-infrastructuur. De cloud-systemen van SAP zijn heel laagdrempelig en organisaties kunnen er razendsnel mee aan de slag. De Return on Investment (ROI) is uitstekend en de Time to Value is heel kort. Daarom is ‘Making the cloud work’ ons credo.”
 
Over Pinetree Solutions
Pinetree Solutions is een gespecialiseerd adviesbureau gericht op de cloud- oplossingen van SAP. Wij werken op het grensvlak van procesverbetering en ICT-optimalisatie, met op cloud gebaseerde oplossingen als hulpmiddel en niet als doel. www.pinetree-solutions.com.
 
Over Goldfish ICT Services
Goldfish ICT Services is een middelgroot adviesbureau werkzaam voor de agro-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie in de Benelux. Goldfish consultants combineren branche-, proces en ICT-expertise om, samen met klanten en partners, te komen tot concrete oplossingen. Geen hoogdravende verhalen maar echte resultaten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.goldfish-ict.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: