CA Technologies benoemt Michael P. Gregoire tot CEO

13 december 2012CA Technologies heeft Michael P. Gregoire (46) tot nieuwe Chief Executive Officer benoemd. Gregoire is ook verkozen tot de Raad van Bestuur. Hij zal William E. McCracken (70) opvolgen, die sinds 2010 CEO is en per 31 maart 2013 met pensioen zal gaan. McCracken zal vanaf januari ook de Raad van Bestuur verlaten.

“Ik voel me vereerd met de mogelijkheid CA Technologies te leiden”, zegt Gregoire. “Ik heb deze positie geaccepteerd omdat ik van mening ben dat CA Technologies een grote onderscheidende waarde in de markt heeft, beschikt over een sterke reputatie en steeds meer relevant wordt voor klanten, partners en software engineering. Het is duidelijk dat CA Technologies zich in een goede marktpositie bevindt, aangezien bedrijven het belangrijker dan ooit vinden om hun IT-omgeving te beheren en veilig te stellen in de cloud. Daarnaast is het cruciaal efficiënte business services te leveren om marktaandeel te winnen.”
 
Tot voor kort was Gregoire voorzitter, directeur en Chief Executive Officer van Taleo, een cloud-gebaseerd softwarebedrijf gericht op talentmanagement. Gedurende de zeven jaar waarin hij Taleo leidde, is Gregoire erin geslaagd om de beursgang in 2005 te begeleiden en een omzetgroei van $ 78 miljoen naar $ 324 miljoen te realiseren. Taleo werd begin 2012 overgenomen door Oracle voor bijna $ 2 miljard. Voorafgaand aan Taleo was Gregoire voor vier jaar werkzaam bij PeopleSoft. Tevens heeft hij gedurende twaalf jaar in verschillende senior functies bij EDS gewerkt.
 
“We zijn verheugd iemand van het kaliber van Mike Gregoire in dienst te nemen”, zegt Arthur Weinbach, voorzitter van de Raad van Bestuur bij CA Technologies. “Hij onderscheidt zich duidelijk in vergelijking met andere kandidaten die we hebben overwogen. Hij heeft een overtuigend track-record van succes, leiderschap, operationele expertise en visie in de software-industrie. We verwachten dat onze medewerkers, klanten en partners zullen profiteren van zijn leiderschap, jarenlange ervaring in de software-industrie en klantgerichtheid.”

Michal20p_20gregoire20no20jacket

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: