WatchGuard XMTv virtuele firewall gecertificeerd voor Artisan Infrastructure

24 december 2012 – Leverancier van security-oplossingen WatchGuard Technologies en Artisan Infrastructure, aanbieder van Infrastructure-as-a-Service (IaaS), hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Artisan gaat WatchGuard’s UTM firewall appliances in de cloud aanbieden aan (managed) service providers. Met WatchGuards XTMv kunnen zij een scala aan security-diensten in hun catalogus opnemen, zoals webcontent-filtering, application control, anti-virus, intrusion prevention, reputation enabled defense en spamblocker. De XTMv voorziet in uitgebreide logging en rapportages, centraal beheer en drag & drop VPN.

Certified Solution Ecosystem
De WatchGuard XTMv is beschikbaar via het Certified Solution Ecosystem van Artisan. De gecertificeerde XTMv is de virtuele uitvoering van de XTM-appliance en biedt precies dezelfde functionaliteiten. Bovendien ondersteunt de XTMv nu ook hoge beschikbaarheid en mirroring voor redundantie in de virtuele omgeving. Met Artisan’s Cornerstone (vPDC-software) kunnen service providers hun eigen suite van cloud-oplossingen implementeren en managen.

Aanwinst voor alle service providers
“De nauwe samenwerking met WatchGuard is een grote aanwinst voor de channel-community en een belangrijke toevoeging aan ons Certified Solution Ecosystem”, zegt Steve Williams, vice president Corporate Development bij Artisan Infrastructure. “Hoewel onze partners de mogelijkheid blijven houden om een virtuele appliance naar keuze in te brengen, is WatchGuard absoluut favoriet in onze bedrijfstak. Dat blijkt uit de grote hoeveelheid verzoeken die we van onze partners kregen om de XTMv te certificeren. Nu dat is gebeurd, verwachten we dat het gebruiksgemak en de geavanceerdheid van de XTMv voor een zeer grote adoptie gaan zorgen bij de channel-community en wederzijdse partners.”

Probleemloze integratie
“We zijn verheugd met de opname in het Certified Solutions Ecosystem van Artisan Infracture”, zegt Etiënne van der Woude, Regional Sales Manager Benelux bij WatchGuard Technologies. “Door deze certificering en samenwerking krijgen onze waardevolle service providers een probleemloze integratie van Artisan’s dienstverlening en WatchGuards betrouwbare security-oplossingen.”

WatchGuard-partners kunnen hun licenties via de bestaande kanalen blijven aanschaffen, terwijl  Artisan-partners kunnen beschikken over implementatie-templates voor virtuele appliances.   

Over Artisan Infrastructure Inc.
Artisan Infrastructure is wholesale-aanbieder van Infrastructure-as-a-Service (Iaas). Het bedrijf levert  infrastructuur on demand aan een wereldwijd netwerk van meer dan 250 service providers vanuit volledig redundante, geografisch verspreid liggende SAS 70 Type II datacenters. Tot de partners behoren nationale en internationale (managed) service providers, systems integrators, softwareontwikkelaars, communications providers, aanbieders van PaaS en SaaS, en value added resellers. Met Cornerstone, Artisan’s virtuele Private Data Center (vPDC) platform, behouden partners hun volledige autonomie, controle, security en visibility bij het bouwen van eigen private en public cloud solutions. Cornerstone schaalt van één enkele locatie, en veilige multi-tenant omgevingen tot zeer complexe dedicated infrastructuren op verschillende continenten. Met Artisan Infrastructure hoeven partners niet meer te investeren in het bouwen en onderhouden van een best-of-breed en oneindig schaalbare infrastructuur, en minimaliseren de operationele en engineering overhead. Een neutraal ecosysteem van onafhankelijke templates zorgt voor snelle en betaalbare connectie, testen en implementatie van cloud-oplossingen. Kijk voor meer informatie op  www.artisaninfrastructure.com

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard’s eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De ‘Extensible Content Security’ (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar. WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.
Kijk voor meer informatie op www.watchguard.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: