CA Technologies biedt drie jaar ongelimiteerde gegevensbescherming

9 januari 2013CA Technologies biedt gebruikers van backup-programma’s van Symantec, CommVault, Veeam en andere aanbieders de mogelijkheid tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden over te stappen op CA ARCserve. Hiermee biedt CA Technologies een interessante oplossing voor IT-afdelingen die te maken hebben met een sterke groei van de hoeveelheid data, een almaar groeiende complexiteit van hun IT-omgeving en een stevige druk op het IT-budget.
 
Kortingen voor gegevensbescherming
Bedrijven die met hun back-up en recovery-systeem overstappen op CA ARCserve kunnen hiermee tot 31 maart 2013 een ongelimiteerde licentie op CA ARCserve voor de komende drie jaar kopen. Dit kunnen zij doen voor een vastgestelde prijs, ongeacht een eventuele groei in opslagvereisten. Daarnaast kunnen klanten aan het einde van het derde jaar de licentie verlengen op basis van de gegevens die op dat moment worden beschermd. Bovendien biedt CA Technologies een korting van 25 procent op de standaardprijs aan haar partners aan.
 
Network Testing Labs (NTL)
CA ARCserve heeft de ‘World Class Award’ van Network Testing Labs verdiend voor de beste gegevensbescherming en business continuïteit door significant beter te presteren op de aspecten flexibiliteit en effectiviteit in vergelijking met concurrerende bedrijven.

Over CA Technologies  
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: