R&M introduceert UTP-bekabeling voor 10 Gbit/s

10 april 2013 – R&M, de Zwitserse fabrikant van bekabelingsystemen, introduceert een UTP-oplossing voor 10 Gbit/s over dunne installatie- en patchkabels.
10 Gbit/s Ethernet apparatuur wordt namelijk al snel werkelijkheid in plaats van toekomstvisie voor kantoorautomatisering. Op basis van haar expertise in afgeschermde bekabeling is R&M erin geslaagd om ook onafgeschermde bekabeling (UTP) te optimaliseren voor hoge snelheid netwerkapplicaties. Daarom introduceert het bedrijf nu een complete Cat 6A UTP-oplossing als onderdeel van het R&Mfreenet systeem, met producten die zich in technische zin onderscheiden.
 
Wet van Moore
Iedereen weet dat de prestaties van processors snel toenemen, ze verdubbelen zich ongeveer elke 18 maanden conform de wet van Moore. Die snelheidstoename heeft uiteraard ook zijn invloed op alle netwerkapparatuur en bekabeling (zie illustratie). Daarom groeien datasnelheden binnenkort al door van 1 Gbit/s naar 10 Gbit/s.
 
Zero tolerance
Netwerken worden foutgevoeliger naarmate de transmissiesnelheid van applicaties toeneemt. De kans op fouten neemt bij 10 Gbit/s zelfs exponentioneel toe en een te groot aantal bit errors veroorzaakt op haar beurt een flinke vertraging van het netwerk. Om de mogelijkheden van 10GBaseT-bekabeling optimaal te kunnen benutten moeten alle Cat 6A componenten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Daarom heeft de Zwitserse specialist in bekabeling R&M alle onderdelen van haar systeem uitgebreid laten testen door onafhankelijke instanties. Zowel met betrekking tot de transmissiecapaciteit als de levensduur bij intensief dagelijks gebruik. Dankzij R&M’s volledig geautomatiseerde productie en 100% kwaliteitstesten van elke Cat 6A connectiemodule, is het bedrijf in staat om 25 jaar systeemgarantie te geven.
 
Gepatenteerde WARP-technologie
R&M maakt in haar Cat 6A UTP-oplossing gebruik van gepatenteerde Wave Reduction Pattern (WARP) technologie. Door gebruik te maken van een gesegmenteerde reflectiefolie is het bedrijf in staat om de dunste onafgeschermde patchkabels te produceren, die volledig voldoen aan de eisen. De WARP Cat 6A UTP installatiekabels van R&M zijn ook voorzien van deze innovatieve folietechniek en hebben een diameter van slechts 7 mm, in vergelijking met de gangbare 8,5 mm bij andere fabrikanten. Dat bespaart veel ruimte en maakt het mogelijk om zo’n 50% meer kabels te verwerken in conventionele kabelgoten.
 
Betrouwbare partner voor Cat 6A-unshielded marktsegment
De met een ontwerpprijs bekroonde R&M-RJ45 modules vereenvoudigen en versnellen foutloos installeren, waarbij de transmissieprestaties maximaal zijn. Volgens de huidige standaarden moet de lengte van koperbekabeling tussen de 15 en 90 meter bedragen. Dankzij de R&M-kwaliteit zijn alle eisen ook te garanderen voor kabels met een minimale lengte tot twee meter. Dat bespaart veel onnodige kabellengte tussen patchkasten, dus ook kosten en zorgt tevens voor een betere luchtdoorstroming.
 
De Zwitserse R&M-kwaliteit is vanaf nu ook beschikbaar voor onafgeschermde systemen met hoge prestaties, tegen marktconforme condities. Daarmee is het bedrijf in de UTP-markt een betrouwbare partner, met een interessant Cat 6A alternatief.  
 
Over R&M
Reichle & De-Massari AG (R&M) ontwikkelt en produceert bekabelinginfrastructuren voor communicatienetwerken. Met hoge kwaliteit producten voor koper- en glasvezelnetwerken heeft R&M de reputatie van marktleider in kwaliteit opgebouwd. Het bedrijf is in 30 landen actief met een eigen verkoop- en marketingorganisatie. Met een omzet van CHF 189,4 miljoen in 2011 en zo’n 600 medewerkers, behoort R&M tot de top 500 bedrijven in Zwitserland. Jaarlijks wordt ruim 5% van de totale omzet geïnvesteerd in R&D. Het bedrijf is eigendom van de Reichle-familie en wordt als een onafhankelijk familiebedrijf gerund.

Meer informatie is te vinden op www.rdm.com of www.rdm.com/bnl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Co-Workx, Peter Gloudemans
Tel: 06-53471777
Email: peter@co-workx.nl

Performance_entwicklung
Relative_sensivity

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: