USER.NL kiest voor SAP Business ByDesign

18 april 2013 – USER.NL, ontwikkelaar van software en apps, heeft gekozen voor SAP Business ByDesign. Deze oplossing is een geïntegreerde suite voor onder andere dienstverlening, inkoop, verkoop, relatiemanagement, marketing, sales, HRM, projectmanagement, service- en managementinformatie. USER.NL heeft voor deze cloud-oplossing gekozen, omdat het bedrijf onder meer een beter inzicht in de winstgevendheid van projecten wil hebben, intern kosten nauwkeurig wil kunnen doorbelasten en meer informatie wil hebben over de belasting van medewerkers.

USER.NL heeft de afgelopen twee jaar een grote groei gerealiseerd in zowel het aantal diensten, producten als entiteiten. Vanwege deze groei is een nauwkeurig en snel inzicht in de bedrijfsvoering essentieel, zodat het bedrijf een professionaliseringsslag kan ondergaan. “Met SAP Business ByDesign zijn we er zeker van dat we altijd een goed en volledig inzicht in de bedrijfsvoering hebben, waardoor USER.NL in staat is om de juiste keuzes te maken. Daarbij beschikken we bovendien over de mogelijkheid de inzet en de beschikbaarheid van onze medewerkers te monitoren”, zegt Hardy Schuerhoff, algemeen directeur bij USER.NL. “Op deze wijze kunnen we op de juiste manier werken aan schaalbaarheid – een factor die binnen onze bedrijfsvoering van groot belang is. Met SAP Business ByDesign leggen we een fundament voor de toekomst om expansie te realiseren.”

Het Nieuwe Werken
USER.NL heeft gekozen voor SAP Business ByDesign omdat deze oplossing het bedrijf voorziet van kant-en-klare werkprocessen, waarbij de interface volledig is afgestemd op de eindgebruiker. De cloud-oplossing van SAP biedt de mogelijkheid te werken met processen die zich in de praktijk reeds hebben bewezen. Daarnaast kan USER.NL nu Het Nieuwe Werken beter invoeren, aangezien SAP Business ByDesign als cloud-oplossing altijd en vanaf iedere locatie toegankelijk is. Doordat de oplossing als SaaS-oplossing beschikbaar is, is bovendien een hoge beschikbaarheid van de applicaties gegarandeerd. Tot slot kan USER.NL op de kosten besparen, aangezien zij niet hoeven te investeren in licenties, de benodigde hardware en updates van de software.

De implementatie van SAP Business ByDesign bij USER.NL is verzorgd voor Pinetree Solutions, onderdeel van SAP Gold Partner Goldfish ICT Services uit Waardenburg. Dit adviesbureau richt zich volledig op de cloud-oplossingen van SAP. Pinetree is de eerste gecertificeerde cloud-partner in Nederland die dit type implementaties verzorgt. Hein Kivits, medeoprichter en directeur bij Pinetree, verwacht voor de implementatie slechts vier maanden nodig te hebben. Deze snelheid is haalbaar dankzij de standaard in SAP Business ByDesign beschikbare processen.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 238.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op <a href=”http://www.sap.com/netherlands.

http://www.sap.com/netherlands.</p&gt;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: