CA Technologies neemt Layer 7 Technologies en Nolio over

Overnames gericht op uitbreiden mobility- en DevOps-oplossingen

Utrecht, 25 april 2013CA Technologies heeft twee ondernemingen overgenomen: Layer 7 Technologies, een leverancier gericht op het beheren en beveiligen van Application Programming Interfaces (API) en Nolio, een leverancier van oplossingen voor het continue leveren van applicaties.

De technologie van Layer 7 Technologies is een aanvulling op de Identity en Acces Management suite, waaronder  CA Siteminder valt, en de technologie die is gericht op het ontwikkelen en in gebruik nemen van applicaties (ofwel DevOps), waaronder de CA Lisa suite. Door de combinatie van oplossingen van CA Technologies en Layer 7 Technologies kunnen organisaties nu API’s goed beheren en beveiligen. Daarnaast kunnen zij cloud-applicaties, mobiele en mashup- applicaties sneller en op betrouwbare wijze leveren.

De overname van Layer 7 Technologies is niet alleen gericht op het ondersteunen van ontwikkelaars en IT-architecten. Ook IT-managers en CIO’s hebben baat bij een uitstekend beheer en beveiliging van API’s, omdat zij de services leveren waar de business behoefte aan heeft om een superieure klantervaring te kunnen aanbieden en succesvol te zijn.

Overname Nolio
Nolio is een leverancier van oplossingen voor het continue leveren van applicaties en nieuwe releases hiervan. De oplossingen zijn gericht op:

  • Het verbeteren van de zakelijke en operationele flexibiliteit door het drastisch verkorten van de tijd die nodig is om nieuwe releases uit te rollen.
  • Het vereenvoudigen, standaardiseren en uitvoeren van nieuwe applicaties.
  • Het automatiseren van het eventueel terugdraaien van upgrades van applicaties in het geval zich bij de uitrol problemen voordoen. Hierdoor is een zeer snelle recovery mogelijk en wordt servicecontinuïteit sterk verbeterd.
  • Het zeer snel en bovendien geautomatiseerd herstellen als fouten ontstaan bij nieuwe applicaties, zodat de continue beschikbaarheid van een applicatie of service gegarandeerd is.
  • Het op een geautomatiseerde wijze snel, flexibel en schaalbaar uitrollen van nieuwe applicatie-releases. Deze functionaliteit is beschikbaar voor zowel cloud-applicaties als traditionele applicaties.

Nolio richt zich op zowel service providers als enterprise IT-afdelingen. De oplossingen helpen organisaties bij DevOps, waarbij het ontwikkelen van applicaties samenvloeit met het goed testen en in gebruik nemen van de applicaties. Daarnaast kunnen bedrijven applicaties geautomatiseerd implementeren, continu nieuwe versies van deze applicaties in gebruik nemen en DevOps breed inzetten nadat zij nieuwe releases uitgebreid hebben getest.

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op http://www.ca.com

Abonneer op CA Technologies

CAworld http://www.ca.com/press/caworld
CA-nieuwsbrieven http://www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
CA-persberichten http://www.ca.com/us/rss/
CA YouTube Channel http://www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts http://www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: