CA Technologies maakt mobility voor organisaties mogelijk

Licentieovereenkomst met SAP voor SAP Afaria Mobile Device Management

Utrecht, 29 april 2013CA Technologies introduceert nieuwe oplossingen waarmee organisaties mobility met vertrouwen kunnen toepassen. Daarnaast kunnen bedrijven de manier waarop zij samenwerken met werknemers en klanten aanzienlijk verbeteren. De aanpak van CA Technologies om mobility mogelijk te maken, is gericht op het beheren en beveiligen van het complexe ecosysteem van de mobiele organisatie.

Organisaties hebben met meerdere belangrijke uitdagingen te maken als het gaat om mobility. Denk aan het beveiligen van de assets, het door elkaar heen gebruiken van een heterogene groep van apparaten, de diversiteit en het beheer van mobiele platformen, en de kosten voor het ontwikkelen van applicaties die klaar zijn voor mobility. CA Technologies komt aan deze uitdagingen tegemoet met een robuuste set van oplossingen. Deze set helpt organisaties om snel en op een goed beheerde en veilige manier van de voordelen van enterprise mobility te kunnen profiteren: nieuwe en innovatieve toepassingen in gebruik nemen en daarmee het realiseren van groei. Hiermee kunnen organisaties een betere relatie met hun klanten aangaan en de productiviteit van werknemers verbeteren dankzij Bring Your Own Device (BYOD). De nieuwe mobility-oplossing van CA Technologies helpt organisaties bovendien om tot een beveiligde samenwerking te komen, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor een geautomatiseerde vorm van IT-beheer.

SAP Afaria
Bij de technologieoplossing van CA Technologies is gebruik gemaakt van de mobile device management (MDM)-oplossing SAP Afaria. Deze SAP oplossing is een belangrijke component waarop CA Technologies andere oplossingen heeft gebouwd. CA Technologies onderscheidt zich van andere MDM-aanbieders doordat het bedrijf een breder aanbod kan bieden.

CA Mobile Device Management (CA MDM)
CA Mobile Device Management (CA MDM) helpt organisaties om mobiele gebruikers, apparaten, applicaties en content (data) te beveiligen en beheren. De oplossing wordt geleverd als een schaalbaar, software-as-a-service (SaaS)-model of als een on premise oplossing. CA MDM verbetert de productiviteit door het mogelijk maken van een BYOD-strategie. De oplossing voorziet in een eenvoudige, intuïtieve en self-service app store. Het automatiseert daarnaast het IT-beheer met real-time inzicht in de status en het gebruik van mobiele apparaten. Gebruikers kunnen ook het uitrollen, configureren en het uit gebruik halen van mobility automatiseren.

Kijk voor meer informatie over de diverse oplossingen van CA Technologies op het gebied van mobility op:
CA MDM
CA Advanced Authentication (CA AuthMinder en CA RiskMinder)
CA DataMinder
CA SiteMinder

Bekijk voor meer informatie http://www.ca.com/us/lpg/Mobility.aspx.

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op http://www.ca.com

Abonneer op CA Technologies

CAworld http://www.ca.com/press/caworld
CA-nieuwsbrieven http://www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
CA-persberichten http://www.ca.com/us/rss/
CA YouTube Channel http://www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts http://www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: