Dassault Systèmes introduceert My.SolidWorks

Efficiënter ontwerpen vanwege snellere en eenvoudigere toegang tot alle beschikbare content en expertise

Maarssen 7 mei 2013Dassault Systèmes, de 3DEXPERIENCE Company, specialist in 3D ontwerp, 3D digitale prototypes en Product Lifecycle Management (PLM), introduceert My.SolidWorks. Dat is een gratis toegankelijke community waarin alle SolidWorks-content online beschikbaar is. Via My.SolidWorks kunnen ontwerpers profiteren van alle kennis en ervaring van zo’n twee miljoen gebruikers en meer dan 400 value-added partners in de SolidWorks community. Daarmee beschikken zij over een belangrijke extra tool om in kortere tijd en onder toenemende druk betere ontwerpen te kunnen creëren.

Ervaren, vinden en delen
My.SolidWorks biedt onderstaande verbeteringen voor de hele SolidWorks community:

  • Experience: My.SolidWorks geeft een compact overzicht van de laatste updates uit de hele SolidWorks community. De meest recente blogs, discussies en video’s zijn beschikbaar in een gangbaar formaat en kunnen worden gefilterd naar eigen behoeften en belangstelling.
  • Find: My.SolidWorks biedt gebruikers de mogelijkheid om de hele SolidWorks community te doorzoeken naar tips en inzichten om SolidWorks optimaal te gebruiken. Zij kunnen die resultaten delen met collega’s en vrienden via de social businessfuncties in My.SolidWorks.
  • Engage: My.SolidWorks maakt het voor nieuwe en bestaande gebruikers mogelijk om deel te nemen aan de community, op de hoogte te blijven van actuele discussies en eigen kennis te delen.

Voor en door gebruikers
“My.SolidWorks helpt mij om snel alle nieuwe en oude informatie te vinden die ik nodig heb voor mijn werk”, zegt Scott Baugh, CAD-administrator bij Berry Plastics Corporation. “Ik kan daardoor sneller en makkelijker deelnemen aan de community. Ik zie waar collega’s naar op zoek zijn, waarover ze praten en ik kan mijn ideeën en standpunten makkelijker met hen delen”.”Met My.SolidWorks vind ik makkelijker antwoord op mijn vragen, of het nu om een video gaat, een forumdiscussie, iets uit het Help-menu of andere zaken binnen het SolidWorks-ecosysteem,” zegt Anna Wood, design engineer/CAD-administrator bij Auer Precision.

Meer toegevoegde waarde
“Wij kennen de kracht van de SolidWorks community al lang en ondersteunen hun samenwerking via forums, gebruikersgroepen en bijeenkomsten zoals SolidWorks World, zodat onze klanten hun uitdagingen nog beter aan kunnen,” aldus Bertrand Sicot, CEO SolidWorks bij Dassault Systèmes. “My.SolidWorks is de volgende fase in het vereenvoudigen van de toegang tot alle content, experts, leveranciers en andere betrokkenen met vergelijkbare uitdagingen. Wij willen dat onze gebruikers zo veel mogelijk uit de SolidWorks-applicaties halen om hun klanten meer toegevoegde waarde te kunnen bieden.”

Gratis toegankelijk
My.SolidWorks is voor iedereen gratis toegankelijk via http://My.SolidWorks.com. Elke gebruiker kan zich daar registreren voor een gratis account. SolidWorks klanten kunnen inloggen door middel van hun bestaande Customer Portal account. SolidWorks Subscription Service Customers krijgen via My.SolidWorks extra toegang tot afgeschermde privé content. Registreer of log vandaag nog in op http://my.solidworks.com/

Over Dassault Systèmes
Dassault Systèmes, de 3DExperience-specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren. Het bedrijf voegt met zijn oplossingen inmiddels waarde toe aan meer dan 150.000 klanten in elke grootte en industrie, in ruim 140 landen. Kijk voor meer informatie op http://www.3ds.com/

CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM en 3DVIA zijn geregistreerde handelsmerken van Dassault Systèmes of zijn dochterondernemingen in de USA en/of andere landen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: